Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Probuďte v sobě sexuální dračici díky zázračnému kotvičníku!

    18.11.2011, Lucie Veselková

    Kvalitní sex je jedním z pomyslných pilířů každého vztahu. Můžete mít nejluxusnější auto, můžete mít v bance několik milionů, ale pokud to mezi vámi a vaším partnerem nebude fungovat po sexuální stránce, tak vám tyto hmotné statky budou k ničemu. Při sexu se odreagujeme, uvolňují se v nás hormony štěstí, proto má také sex bezpochyby pozitivní vliv na naši náladu. Sex má samozřejmě také příznivý vliv na naše zdraví, nejenže při sexu spálíme velké množství kalorií, ale také si díky této příjemné aktivitě prodlužujeme život.

    Bohužel pro nás žijeme v době, kdy jsme neustále pod vlivem různých stresů, které ovlivňují naše chování a naše pocity. Naše práce se odráží i v soukromém životě, doma se mnohdy nedokážeme odreagovat, a navíc přicházíme domů z práce často ve večerních hodinách a před sebou máme ještě spoustu povinností v domácnosti. A po takovýchto velmi náročných dnech bychom měli mít chuť na nějaký sex. Občas je to při tomto životním stylu téměř nemožné. Nedostatek času a nedostatek sexu pak způsobí to, že náš vztah upadne do jakéhosi stereotypu a přestane to mezi námi fungovat.

    V lékárnách se dnes prodávají různé přípravky, které sice podporují chuť na sex, nebo podporují erekci, ovšem tyto přípravky mohou mít vedlejší účinky. Existuje však jiný, lepší, přírodní preparát, a tím je kotvičník zemní.

    Kotvičník zemní je zcela přírodní afrodiziakum, které má pozitivní vliv na sexuální apetit, jak u žen, tak i u mužů.

    Kotvičník je k dostání téměř všude. Jeho nejčastější a nejznámější způsob podávání, je ve formě čaje, který se připravuje ze sušeného a rozdrceného stonku. Příprava čaje, je však celkem časově náročná a navíc bychom měli denně vypít necelý litr takto připraveného čaje, pokud chceme dosáhnout pozitivního výsledku. Proto byl vyvinut Kotvičník Forte, roztok, který má stejné množství účinných látek, jako již zmíněný čaj. Výhodou Kotvičníku Forte je především dávkování, stačí jen pár kapek denně a vaše chuť na sex začne stoupat jako rtuť na teploměru. Záruka vrácení peněz v případě nespokojenosti je výrobcem garantována.

    Pokud se právě nacházíte na životní křižovatce, kdy ve vašem vztahu chybí sex, cítíte se bez energie či životního elánu, nemusíte nutně navštěvovat sexuologa nebo psychologa.

    Zkuste sáhnout po Kotvičníku Forte, neboť tento přípravek má pozitivní vliv na zvýšení sexapetitu, tak proč to nezkusit? Možná právě vám tato zázračná rostlina zachrání dlouholetý vztah před rozpadem!

    Přečtěte si také: