Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • O čem zaručeně nemluvit na prvním rande

    4.11.2011, Veronika Vycpálková

    Je téměř pravidlem, že když se chystáme na rande, přejeme si, aby dopadlo co nejlépe. Dobře zapůsobit na schůzce někdy může být skutečně těžká disciplína. Stačí se ale držet toho, že nejlepší dojem uděláte, když budete přirozená a uvolněná. Dejte si pozor na to, abyste se neuvolnila příliš a při té příležitosti nezahlcovala vašeho společníka lehce postradatelnými až velice nevhodnými fakty.

    Mějte na paměti následující konverzační témata, která by měla zůstat tabu alespoň na několika prvních schůzkách.

    Minulost

    Jako téma jedna jsou staré časy. Ať už se chcete pochlubit, že jste zatočila s drogovou závislostí anebo dala dítě k adopci, nechte si to zatím pro sebe. Sice možná chcete dokázat, že teď už jste čistá jako okvětní lístek lilie, ale věřte, že svou společnost spolehlivě vyděsíte.

    Samý vtip

    Je dobré hodit na sebe světlo ženy do nepohody, ale co je moc, to je moc. Jestli se změníte na kulomet vtipů a budete střídat trapné historky s vtipy k popukání, váš společník nebude odcházet s pocitem, že poznal sexy ženu. Ale možná vás pozve, až někdy bude pořádat večírek, aby nebylo ticho.

    Problémy v práci

    Přestože máte potřebu vykládat o neprofesionálnosti vašeho šéfa všude, kde to jde, vychladněte. Jestli na svého společníka vychrlíte problémy, s kterými se potýkáte v práci, rozhodně nebudete působit jako silná a sebevědomá žena.

    Zdravotní problémy

    Jistě sama posoudíte, že to není nijak příjemné téma k šálku kávy. Navíc po výčtu chorob a všech lékařských zákroků budete působit jako tělo před rozkladem.

    Rozchody

    Každý rozchod bolí a člověka provází dlouhou dobu. Obzvlášť v případě, že vás podvedl s vaší nejlepší kamarádkou a podobně. Ale to by vás rozhodně nemělo nabádat k tomu, abyste to vyprávěla svému společníkovi.

    Zkuste vést nezávaznou a na první pohled možná povrchní konverzaci o lehkých tématech. Nepouštějte se ani do sportu a politiky, kde je velké riziko rozdílných názorů a pokud půjde například o skalního fanouška nějakého fotbalového klubu, jen těžko vám to promine.

    Přečtěte si také: