Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Tipy na dobrý orální sex? Těch už bylo. Zkuste hračku SQWEEL!

    28.9.2011, Veronika Vycpálková

    Novinkou ve světě erotických pomůcek je SQWEEL simulátor orálního sexu. Ne příliš libozvučně, zato trefně je také nazýván Klitoliz.

    Jde o dráždidlo, které ocení zejména ženy, jež se rády oddávají stimulaci klitorisu. SQWEEL se od jiných erotických pomůcek odlišuje zejména tím, že nedráždí vibracemi. Ke stimulaci je využíváno kroužku s deseti jemnými silikonovými jazýčky. Ty stimulují klitoris jako rychle kmitající jazyk. Intenzitu stimulace můžete regulovat ve třech odlišných stupních.

    Jak se simulátor orálního sexu používá?

    Je to velmi jednoduché. Před každým použitím je vhodné SQWEEL očistit vlhkým hadříkem. Dále stačí nanést lubrikační gel na vodní bázi na jazýčky, které jsou vyrobeny z kvalitního lékařského silikonu, a můžete začít. SQWEEL přiložíte do klína a můžete si dopřávat systematického dráždění klitorisu.

    Budete-li chtít trochu experimentovat, můžete. V případě SQWEEL stimulátoru využijte silikonových jazýčků a zkuste je jednou jemně nahřát a podruhé naopak zchladit. Pokaždé to bude jiný zážitek a nejlíp posoudíte sama, co vás vzrušuje.

    Pro ženy, které si při skutečném orálním sexu potrpí na spoustu fantazie a iniciativy ze strany partnera, může být SQWEEL nepostačující. Přeci jen je to pouze stroj, ale dřív než mu odepřete post krále orálního sexu, vyzkoušejte dráždění ze všech úhlů a ve všech rychlostech. Přijdete na to, že pokaždé je to trochu jiné, a tak vás to možná bude bavit déle, než jste si původně myslela. Kdyby ani to nestačilo, dají se přikoupit jazýčky s vzorky či výstupky a ty vás už možná skutečně přesvědčí.

    Trocha z technického koutku

    Ovládání je velmi jednoduché. Ovladač v dolní části erotické hračky má 4 polohy – vypnuto, pomalé, střední a rychlé otáčky. Pohon zajišťuje trojice AAA baterií, které slibují až 10 hodin v provozu. Jestli se děsíte, že až to někdo náhodou letmo spatří u vás v pokoji, bude o vás mít nevalné mínění, je to zbytečné. Nezasvěcení rozhodně nepoznají, k čemu tato černá krabička vlastně slouží. Mohlo by to být pouzdro na hodinky, anebo třeba na rovnátka.

    Přečtěte si také: