Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Swingers party: Jít, či nejít?

    15.5.2011, Dagmar Čechová

    Jsou věci, které ač jsou poměrně populární, moc se o nich na veřejnosti nemluví. Swingers party je jednou z nich. Může to znít lákavě, není to ale nebezpečné?

    Swingers party nejsou nic nového. První záznamy o hromadném sexu se objevují už ve středověku. Dnes už si to ale spojujeme s více specifickými obrazy. Swingers party se mohou odehrávat u někoho doma, kde se sejde více párů, a ty se oddají hromadných sexuálním hrátkám. Stejně tak ale existují speciální kluby, kde se několikrát do měsíce (někdy i několikrát do týdne) konají opravdové party.

    Celá akce probíhá podle poměrně přísných pravidel. Vstup do klubu platí páry nebo samotní muži (ti však často nemají do klubů přístup vůbec), ženy, pokud přijdou samy, jsou od vstupného většinou osvobozeny. Celý klub pak připomíná bar obklopený místností s mnoha možnostmi využití. Každý klub se liší, většinou jsou zde ale místnosti pouze pro dva, které, když jsou obsazeny, nikdo jiný do nich vejít nesmí – i na swingers party se vám může zachtít alespoň minimálního soukromí. Dále zde většinou najdete místnost s nejrůznějšími sexuálními pomůckami, místnost plnou zrcadel, nebo místnost s ohromnou postelí.

    Hlavním pravidlem swingers party je bezpečnost – kondomy a papírové ubrousky tedy najdete úplně všude. Jinak je všechno ve vaší režii – nikdo vás do ničeho nenutí, klidně můžete celý večer sedět u baru a ostatní jen sledovat – je to čistě na vás. Mnoho párů na swingers party chodí jen pozorovat další páry, sexu se pak oddávají v soukromí.

    Většina návštěvníků podobných akcí si je jen pochvaluje – nikdo zde neodsuzuje vaši postavu, jedno stručné ne vždy platí, ostatní lidé jsou příjemní a zábavní. Zvládne to ale váš vztah s přítelem? Otázkou je, co od swingers oba očekáváte – pokud vzrušení a nezávazný sex, může to být v pořádku. Pravidla pro vás dva si však musíte nastavit předem sami.

    Většina lidí na swingers party objeví mnoho nového v oblasti sexu. Nejde jen o sex s cizími lidmi nebo sledování ostatních souložících párů. Kluby bývají plné erotických pomůcek, zpravidla se zde odehrává striptýz nebo erotické show na jevišti. Mnoho žen odchází s prvními intimními zkušenostmi se ženou nebo sexem ve třech. Není to pro každého, nic si ale nebudete vyčítat víc, než že jste to nevyzkoušela. Nakonec, nemusíte přece dělat nic jiného, než sledovat striptýz na pódiu.

    Přečtěte si také: