Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Říci ANO análnímu sexu?

    4.3.2011, Veronika Vycpálková

    Anální sex je jednou z nejrozporuplnějších sexuálních praktik. Mnoho mužů, ale zejména žen, tento druh sexuálního potěšení považují za zavrženíhodný. Pravdou ale je, že nejde o zcela okrajovou techniku.

    Análním sexem je myšleno nejen průnik penisem, či nějakou sexuální pomůckou, ale také dráždění prsty a jazykem. Pro mnoho mužů je anální sex vrcholnou praktikou, která jim zajišťuje vzrušení z toho, že dělají něco neobvyklého, a také z těsného prostředí, které je dráždí skutečně intenzivně. Jakmile by si ale měla tímto způsobem pohrát žena s mužem, ne vždy se setká s bouřlivým souhlasem, jako v případě, že by měl análně uspokojit muž svou partnerku. Část mužů tuto praktiku stále vnímá jako něco ryze homosexuálního a při představě, že by měli být tímto způsobem drážděni, je přechází chuť na cokoliv.

    Je jasné, že anální otvor není primárně určen k souloži, přesto ti, kteří to vyzkoušeli a „hráli podle pravidel“, se možná dočkali neočekávaného potěšení. Je několik základních pravidel, které byste měli mít na paměti, pakliže se chystáte hledat nový rozměr sexuálního potěšení v místech vašeho, či partnerova konečníku.

    Toužit!

    Je skutečně důležité, aby se oba partneři skutečně z vlastní vůle chtěli vydat zkoumat taje análního sexu.

    Dodržovat hygienu!

    Je jen na vás, jak zodpovědně hygienu pojmete, ale pečlivé umytí je nutným základem.

    Lubrikovat!

    Jde o ověřenou prevenci poranění při análním styku a pocity také budou podstatně libější, neboť sliznice se neumí na základě vzrušení sama lubrikovat jako pochva.

    Nespěchejte!

    Čím pozvolnější bude anální sex, tím příjemnější budou následné pocity. Je dobré začít prstem, pokračovat více prsty a až poté proniknout penisem.

    Kondom!

    Konečník je z hlediska infekce velmi rizikový, proto je doporučován speciální kondom na anální sex.

    Pakliže nejde o praktiku, které se skutečně hluboce štítíte, nebojte se anální sex vyzkoušet. Pakliže máte partnera, kterému věříte a víte, že také on bude chtít, aby to pro vás bylo co nejpříjemnější, nemusíte se ničeho obávat.

    Přečtěte si také: