Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Manželé Beckhamovi – nejznámější anglický pár

    25.1.2011, Dagmar Čechová

    Kdo by neznal Davida a Victorii Beckhamovy, jeden z nejslavnějších manželských párů světa. Známý britský fotbalista a jedna z bývalých členek skupiny Spice Girls jsou nejčastěji propíraným tématem bulváru. Proč vlastně?

    Všechno to začalo roku 1997, kdy David Beckham začal randit s Victorií Adams na charitativním fotbalovém turnaji, kde se setkali. Victorie v té době netušila, kdo nějaký David Beckham je, fotbal ji vůbec nezajímal. Rok nato už byli zasnoubení a noviny jim přezdívaly „Posh a Becks“. Pro bulvár byl tento zajímavý pár přitažlivý již od samého počátku – jak Victorie ze Spice Girls tak David v Manchesteru United slavili velké úspěchy na profesionálním poli.

    Svatba se konala 4. července 1999 v kostele Luttrellstown v Irsku. Jak se dalo očekávat, o celou ceremonii měl tisk velký zájem, nicméně ven se dostalo jen pár informací - během obřadu seděl pár na pozlacených trůnech a Victorie měla na hlavě diamantovou korunku.

    Již v době jejich svatby měli Victorie a David čtyřměsíčního syna Brooklyna Josepha. Roku 2002 se mu narodil bratříček Romeo James a o tři roky později další – Cruz David. V lednu letošního roku David potvrdil, že je jeho žena těhotná a na své čtvrté dítě se velmi těší – oba doufají, že tentokrát to bude holčička.

    Kolem tohoto hvězdného páru neustále krouží tisk, a že má proč! Roku 2000 obdržela Victorie výhružný dopis, který souvisel s účastí na předávání cen British Awards. Na generální zkoušce se na její hrudi objevil laser ze zaměřovače a zpěvačka byla urychleně odvedena z podia. Dva roky poté bylo zadrženo pět lidí, kteří plánovali Victoriin únos, vina však nebyla prokázána. Jako by to nebylo málo, o dva roky později se v novinách objevily titulky, které hlásaly Davidovu nevěru s osobní asistentkou, což Beckham samozřejmě popřel. Victoria dodnes tvrdí, že tato údajná nevěra jejich vztah jen posílila.

    Ať už budou jména Victorie a Davida Beckhamových plnit bulvár z jakýchkoliv důvodů, nikdo jim nemůže upřít jejich úspěchy jak v profesionálním, tak osobním životě. Po téměř čtrnácti letech vztahu jim může každý leccos závidět.

    Přečtěte si také: