Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Sex ve třech

    2.12.2010, Veronika Vycpálková

    Sex ve třech je pro mnohé obrovským lákadlem, hlavním tématem erotických představ. V případě, že máte v plánu něco takového zrealizovat, je třeba se do toho nevrhnout po hlavě, pozastavit se a pořádně se nad tím zamyslet, probrat si veškerá pro a proti sama a posléze se svým protějškem.

    V případě, že plánujete do svého partnerského sexu přibrat nějakou průzkumnici či průzkumníka cizích postelí, bude to celé probíhat pravděpodobně jinak, než v případě, že budete všichni tři bez závazků, nebo pakliže právě vy budete svou přítomností oblažovat nějaký pár.

    Jestliže se k tomuto činu rozhoupáváte jako pár, je skutečně velmi důležité, aby ani jeden z partnerů nebyl nucen proti své vůli. Stačí i nepatrný nátlak a může vzniknout poměrně velká tragédie. V mnoha partnerských vztazích je sex ve třech velmi hraniční zábava, která může skončit buď jako extatický výbuch, nebo jako naprosté zhroucení všeho a jako bonus může některé jedince čekat intenzivní traumatizující zážitek.

    Ani jeden z vás nemusí být žárlivý a můžete si být jisti svým partnerem, přesto v téhle situaci stačí šlápnout trochu vedle a problém je na světě.

    Méně sebevědomý partner se po provedení experimentu může trápit otázkami, jestli ten třetí nebyl lepší a při jakékoliv příležitosti vám to naservírovat.

    V případě, že se vy připletete do postele jinému páru, nemusíte mít zvláštní obavy, neboť právě vy jste v té nejbezpečnější pozici. Určitě je ale dobré si pořádně promyslet, s kým se do toho pouštíte.

    Abychom ale „trojku“ jen nehanili, tak je třeba uznat, že jde o opravdu zajímavou sexuální zkušenost. Podle toho, z jakých kruhů zvolíte třetí osobu, můžete korigovat míru odvážnosti onoho dovádění. Někteří to mohou brát také jako nevěru v chráněném prostředí. Myšleno tak, že jde mnohdy o zážitek rovnající se nevěře, ale o nevěru nejde, neboť se účastníte s partnerem.

    Důležité je, aby oba partneři byli stejně naladěni a ani jeden z nich to nedělal jen pro potěšení druhého.

    A kdo bude třetí osoba? První otázka, kterou byste si mezi sebou měli vyřešit, je, zdali to bude muž, či žena. Běžnější bývá takzvaná ruská trojka, kdy se účastní dvě ženy a jeden muž, v opačném případě jde o švédskou trojku.

    Mnoho žen nemá problémy se dotýkat žen jiných, ba dokonce jim to přijde velmi vzrušující a tak jde o variantu běžnější, neboť si to naplno mohou užít všichni tři aktéři. V případě švédské trojky se příliš nepočítá s tím, že by se dva zúčastnění muži vzájemně dotýkali a tak jde spíše o intenzivní hrátky se ženou.

    Přečtěte si také: