Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Chcete sex na jednu noc? A proč ne?

    25.10.2012, Alice Jendelová

    Jste volná a chcete si užívat? Uvažujete o nezávazném sexu. Proč ne, stačí jen dodržovat pár pravidel.

    Nepodceňte přípravy

    Samozřejmě můžete všechno nechat náhodě, ale pokud se jdete bavit s tím, že byste chtěla prožít s někým noc, je lepší se připravit. Vezměte si prádlo, ve kterém se cítíte sexy a sebevědomě. Zároveň je důležité, aby vám bylo pohodlné.

    Promyslete si, kde se to stane

    Důležité je vědět, kde chcete, aby sex proběhl. Některé z nás nechtějí přivést domů známost, kterou nepovažujeme za vážnou, navíc z jeho bytu můžete útect před jeho probuzením a ne mu ještě vyvářet snídani. Ale spoléhat na jeho byt se nemusí vždy vyplatit. Můžete také skončit v kutlochu, kde přebývá několik dalších spolubydlících, nebo na vás z nočního stolku bude koukat jeho svatební fotografie. „Jednou jsem z firemního večírku odešla s mužem, se kterým jsme po sobě už nějakou dobu koukali. Věděla jsem, že je ženatý, ale říkalo se, že spolu již nežijí. Když jsme přišli k němu, všude byly dětské hračky a fotografie. Nebylo mi z toho zrovna nejlépe,“ svěřila se sedmadvacetiletá Magda.

    Je tedy šance, že půjdete k vám do bytu? V tom případě byste měla trochu poklidit. Podívejte se na váš byt z pohledu ženy, která si momentálně přivedla domů partnera čistě jen kvůli sexu. Chtěla byste, aby viděl plyšového medvídka? Nebo je vám to jedno, protože ho uvidíte jen jednou? Promyslete to a podle toho se zařiďte.

    Dvakrát nevstoupíš do téže řeky

    Nejzásadnější je, s kým vlastně odejdete. Naprosto nepřidá v úvahu váš bývalý, váš šéf a váš kolega, se kterým sdílíte kancelář. Nejlepší kamarád také není vhodnou obětí. V žádném případě v tom nesmí být city. Je vám jedno, co dělá, kolik vydělává, či jaký sport provozuje. Nehledáte vztah, ale chcete si jen užít. Důležité je, jestli vás přitahuje. Pokud nejste schopna po flirtu hned odejít s cizím mužem, není možná tohle vůbec pro vás. Každá jsme jiná. Pozor si také dejte, aby v tom nebyly city z jeho strany.

    Buďte chytrá

    Nezapomeňte kondomy. Rozhodně si nechcete svým úletem zkomplikovat budoucnost, ať už těhotenstvím či pohlavní nemocí. Co se týče alkoholu, tak sledujte svojí hranici. Jistě, povzbuďte se, ale když budete opilá pod obraz, zřejmě to pak nebude takové, jaké jste si to vysnila. Je dobré si dopředu vysvětlit, že si jen užíváte. Oba budete vědět, na čem jste a budete na stejné vlně.

    Můžete dělat cokoliv

    Protože jde právě jen o jednu noc, můžete si splnit všechno, co se honí ve vaší fantazii. S mužem, kterého už pak nikdy nechcete vidět, můžete realizovat vaše sexuální sny. A vlastně klidně nemusí jít hned o sex. Chcete se jen vášnivě líbat v tajemné chodbičce? Klidně. Odhoďte zábrany a užijte si noc, o které sníte.

    Přečtěte si také: