Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Potkat svého ex

    9.10.2012, Kateřina Ondíková

    Všimly jste si, jak divně vypadá slovo ex?! Jako to slovo, na tři písmena. Ano, mám na mysli tu činnost, kterou jste, když ex nebyl ex, ale váš právoplatný přítel, provozovali prakticky kdekoli a kdykoli. Sex. Jedno jediné chybějící písmeno na začátku slova a z milence je součást vaší minulosti!

    Ani nevím, kdy naposledy jsem použila výraz bývalý přítel. Ex je prostě výstižnější. Kratší. Krátké. Dokonale plnící účel! Mé lenosti naprosto vyhovující.

    Také se vám stávají náhody, o které nestojíte, ale oni stojí hojně o vás?! Já potkávám až příliš často na můj vkus, své známé i méně známé přátelé, v nejméně vhodných situacích. Tohle pravidlo o setkáních mě provází celým mým životem. Nejvíce škodolibých potkávání s velice rozvinutou frekvencí náhodných střetů (myšleno obrazně) patří s mými bývalými mužskými jedinci, jež bývali na čas kratší, delší či přespříliš dlouhý po mém boku.

    Opravdu nejraději mám setkání nejen s nimi (přidejte ironický podtón) ale kombinaci on plus jeho šťastná novomanželka, matka jeho dětí a podobně. Prostě jakákoli sebeošklivější, sebehůř česky mluvící ženská bytost se snubním prstýnkem!

    Abych vás nemátla, opravdu ta nechuť k náhodným setkáním není způsobena mým zhrzeným srdcem, chorobným žárlením nebo pocitem méněcennosti. Opravdu jsem za všechny své bývalé lásky ráda, že našly své štěstí i beze mě, i přesto že málokterá z jejich slečen se mi zamlouvá. Jednoduše já své štěstí v podobně svého muže našla a neměnila bych! A jak se říká, přej a bude ti přáno, znáte to… Jednoduše k jádru pudla - prostě tyto potkávací situace z duše nenávidím!

    Ať už jsme se rozešli jako přátelé nebo byl dotyčný zhrzený, nehraje na danou neočekávanou situaci vliv. A co je nejhorší, nikdy nemůžete být na tuto situaci připravena. Nikdy nebudete mít ty nejvhodnější šaty, čerstvě upravený účes od kadeřníka, sněhobílý chrup! Ale stačí jen špetka nadhledu a bude z vás ta sexy kočka, jež před lety miloval. A to bude vaše nejlepší odměna společně se satisfakcí za pocity trapnosti ze společných setkání…

    Přečtěte si také: