Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jaké typy žen u mužů bodují a který jste právě vy?

    17.7.2012, Markéta Vocetková

    Asi i vás někdy napadlo, proč se páry rozcházejí, manželství rozvádějí a dva lidé, kteří k sobě měli na začátku tak blízko, stojí každý na opačné straně ohromné propasti. Vědci tvrdí, že zamilovanost je pouhá souhra chemických reakcí, probíhajících v okamžiku, kdy se do naší blízkosti dostane někdo nový a zajímavý. Pokud si vybereme dobře a s člověkem zůstaneme delší dobu, sestěhujeme se a už víme, co od druhého očekávat, původní zamilovanost ochladne a my jsme nuceni se vypořádat s případnými nedostatky partnera. Začínají první hádky a krize. Jestli vztah vydrží, ukáže až čas.

    Já osobně zastávám názor, že délka vztahu také závisí na charakteru obou partnerů. Tento článek je zaměřen na nás ženy. Každá jsme nějaká a po pravdě řečeno, ne všechny naše vlastnosti jsou pro muže výhrou. Možná se v nějakém z typů poznáte i vy…

    1. Šedá myška

    Je to celkem častý typ povahy. Žena, která se neumí moc předvést. Má svojí krásu, styl, ale jakmile jde do tuhého, raději mlčí a čeká, jak to všechno dopadne. Myšky obvykle hledají prince na bílém koni, kterým jim snese modré z nebe. Mnohem častěji však končí se zlomeným srdíčkem, neboť ublížit jim může i maličkost.

    2. Kamarádka

    Zajde s mužem na pivko a popovídá si s ním. Dokáže se vcítit do muže stejně jako kterýkoliv jeho kamarád. Muž by ji chtěl poznat víc, ale ona o to nestojí. Dobýváním „kamarádek“ skončilo už mnoho vztahů. Muž si myslí, že kamarádka je pro něj lepší a víc mu rozumí, než jeho přítelkyně. Vztah ukončí, ale ve finále nemá ani jednu.

    3. Šéfka

    Žena s vlastním názorem a dominantním postojem. Dokáže se prezentovat na veřejnosti, přesně ví, co chce a jde si za tím. Mužům imponuje jejich samostatnost a nezávislost. Často se pokouší dobýt její srdce, ale málokdy se to povede. Navíc, pokud se muž s takovouto ženou rozhodne žít, bude se muset smířit s jejím úspěchem a často i lepším zaměstnáním, než má on sám.

    4. Holka do nepohody

    Je dalším z nesčetného množství typů žen. Když takovou ženu muž najde, má téměř vyhráno. Je to žena s názorem, ale nikomu jej přílišně nenutí. Dokáže se projevit ale i naslouchat. V konfliktech hledá kompromis a myslí i na druhého partnera. Dokáže i v té nejhorší situaci najít něco pozitivního.

     

    Každá z nás jsme jiná a se správným mužem můžeme být jakýkoliv z tipů a on nás bude milovat. A jak jste na tom vy?

    Přečtěte si také: