Navštivte také: Horké kameny
komerční sdělení
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Recepty

    RSS této rubriky

    Jak uvařit levně, rychle a chutně? Ideálně se inspirovat mezi recepty! Vaření pro rodinu nemusí být otrocká práce a vy i vaše rodina si ji můžete užít naplno, strávit spolu příjemné chvilky a poté se dobře najíst. Hledáte recepty na bábovku či zákusek? Nebo raději nový typ salátu? Gastronomie nabízí neomezené množství kombinací a variant, byla by tedy škoda skončit jen u staré dobré české klasiky. Vyzkoušejte i vy nový recept, který oživí vaší kuchyň!

    Grilování jako nový národní sport

    5.7.2011, Silva Pokorná

    Tradice grilování je stará jako lidstvo samo. Má se za to, že vzniklo už s prvním opečeným masem na ohni v dobách pradávných. Do Evropy se tradice klasického grilování, tzv. barbeque, dostala pravděpodobně z Ameriky. Grilovat se dá prakticky kdekoliv a kdykoliv, na zahradě nebo na balkoně…

    štítky článku grily weber, šéf na grilu, soutěž o gril, grilování

    celý článek »

    Medové řezy: dezert nejen vánoční

    28.12.2010, Michaela Rochovanská

    Vánoce, jedny z nejkrásnějších svátků v roce, jsou již za námi. Proč si ale nezavzpomínat na nedávno prožitou atmosféru, a kromě dojídání vanilkových rohlíčků a lineckého cukroví neupéct něco neobvyklého a stejně (možná i více) lahodného? Medovým řezům neholdují jen labužníci přesládlé…

    štítky článku medové, řezy, recept

    celý článek »

    Gastronomie a její produkty: víte, co doma máte?

    19.12.2010, Michaela Rochovanská

    Chladničky, myčky, též kávovar patří k životu každého z nás. Tyto nepostradatelné věci v naší domácnosti se staly tak samozřejmou součástí našich životů, že bychom si bez nich běžný život nedovedli představit. Máte rádi kávu, kávovar však nevlastníte? Žádná restaurace a už vůbec ne…

    štítky článku gastronomie, vybavení

    celý článek »

    Jedinečná pestrost a barevnost indické kuchyně

    14.11.2010, Tereza Menclová

    Indická kuchyně představuje širokou škálu chutí, vůní a neopakovatelných gurmánských zážitků. Jídla podle indických receptů jsou jedinečná, naše chuťové buňky stimuluje jejich příjemné aroma a barevnost. Základem je šest odlišných chutí - kyselá, hořká, sladká, slaná, trpká a palčivá, které…

    štítky článku indie, kuchyň, nové, chuť, vaření

    celý článek »

    Japonská kuchyně letem světem

    17.10.2010, Tereza Menclová

    Nipponkoku, Nihonkoku, Země vycházejícího slunce – mnozí už tuší, že řeč je o Japonsku. Kultura této země má u nás stále více příznivců a japonská kuchyně je považována za skutečný klenot současné gastronomie. Každý správný gurmán by měl ocenit kulinářské umění Japonců, pokrmy nejen dobře…

    štítky článku Recepty, japonsko, ryby, sushi, japonská kuchyně

    celý článek »

    Pečený pstruh s mandlemi a citronem

    21.8.2010, Antonín Šebík

      Pstruh je proložený citronem a zalit smetanovou omáčkou s mandlemi Ingredience   Citrony Pstruh Jarní cibulka Smetana ke šlehání Mandle Olej na vymazání   Koření   …

    štítky článku pstruh, recept, pečení, vaření, mandle, citron

    celý článek »
    1 2 »