Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Zažijte novou dimenzi času s LED hodinkami!

    27.2.2012, Michaela Sýkorová

    Pospícháte na obchodní schůzku a nevíte, kolik vám ještě zbývá do zásoby drahocenných minut? Sedíte na přednášce, kde nejsou v učebně hodiny a už umíráte nudou a mučí vás myšlenka, že se nemůžete přesvědčit, že minutová ručička poskočila o nějaký ten kus dopředu? Nebo slavíte v baru, ale musíte být v určitý čas doma a mobil se už stačil vybít?

    Nemusíte se už ptát kamarádů nebo cizích lidí ani běhat venku a horečnatě hledat pouliční hodiny. Pořiďte si vkusné hodinky a zbavte se svých problémů s časem. A že hodinky už vyšly z módy? Někomu se může zdát, že se jedná o přežitek, který se dá snadno nahradit mobilním telefonem, kde máme přeci čas napsaný také, ale opak zůstává pravdou. Správně zvolené hodinky mohou leckdy sloužit lépe než třeba elegantní náramek a navíc jsou i praktické.

    A pokud chcete opravdu zazářit a upoutat na sebe pozornost, tak volte jedině LED hodinky. Zastaralé typy hodinek s běžnými ručičkami a koženým, obvykle černým páskem nosil už snad každý. Rozhodně se nedá říci, že by nějak mohly dodávat vašemu vzhledu potřebnou jiskru. Tu by vám sice mohly nahradit Rolexky ve výkladní skříni značkového obchodu, ale ty jsou zase mimo rámec finančních možností většiny z nás.  Naštěstí se hranice technologií posouvají neustále dál a jejich tvůrci se snaží přiblížit co nejvíce našim peněženkám.

    Právě LED princip je toho zářným příkladem. Navíc to, že vypadá u jednotlivých hodinek vždy jinak, je až ohromující. Na výběr se nabízí nesčetně možností, ze kterých je každá unikátní svým vzhledem a světelnými diodami, na nichž je celý systém založen. Kdokoli pak uvidí vaší novou ozdobu zápěstí, bude zaujat jejím zpracováním a bude chtít vědět víc.

    Máte-li pak zájem o další skvělý unikát běžné kontroly a chcete trochu potrénovat hlavu svým přátelům, tak si vyberte binární hodinky. Jedná se o velice jednoduchou formu počítání času pomocí binárního kódu, kdy se místo klasických čísel objevují na vašem displeji bílé nebo červené tečky, podle kterých následně počítáte čas. Tento typ zobrazení se může zdát poněkud složitý, ale jde pouze o zvyk a navíc tím člověk působí značně na úrovni.

    Snad nejlepší variantou je spojení obou technologií dohromady, kde se vaše okolí už skutečně neubrání a bude se otevřeně ptát, co to máte na ruce. Vzbuďte pozornost ostatních a obdarujte se něčím, co vám vylepší image.  Čas ubíhá všem stejně rychle, co kdyby ale právě vám utíkal ve skvělém světelném zobrazení a místo letmého pohledu na tikající ručičky se stal téměř světelnou show?

    Přečtěte si také: