Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Značkové oblečení levně? Ano, jde to!

    22.2.2012, Michaela Sýkorová

    Móda jde rychle kupředu a s tím se samozřejmě mění i její požadavky. Naneštěstí nelze pořád vymýšlet něco nového stále dokola, a tak nikoho nepřekvapí, že se neustále cyklicky vrací určité trendy. Za éry hippies a květinových vzorů se nosily hlavně kalhoty do zvonu, ke kterým jsme se vrátili  na sklonku 21. století. A ze šílené módy 80. a 90. let, kdy se kombinovaly jednotlivé prvky v jeden podivný přeplácaný celek, jsme si vzali mrkvový střih kalhot, který je nyní opět velice oblíbený.

    Při oblékání se klade důraz na eleganci. V případě obuvi dává většina přednost pohodlí slušivých bot ve sportovním stylu, jako vyrábí značka Adidas. Ačkoli se hodně z nás rádo obléká, a z celého šatníku se tak stává jedna velká módní přehlídka, tak se tak jako tak dostaneme k otázce peněz, která nás donutí se v nákupech uskromnit. Jenom lehké pousmání nám pak na tváři vykouzlí tolik známá situace, kdy stojíme v obchodě, kde si už drahnou chvíli vybíráme, a když už nám něco opravdu padne do oka, tak je to obyčejně právě nejdražší kus.

    Chcete-li ale něco levnějšího a přitom neradi nakupujete v tolik známých asijských buticích, tak se zaměřte na Adidas oblečení. Velký výběr levné značkové módy by vás neměl nechat chladným. Nemusíte stát závistivě před drahými obchody a přes výkladní skříň pozorovat svoje vysněné tričko. Vzhled je velice podstatnou součástí vás samých, a pokud se necítíte dobře v tom, co nosíte, tak je to na vás a vašem chování vůči ostatním znát. Ten, kdo se cítí přirozeně a dobře, bude mít logicky větší úspěchy v komunikaci a jednání s druhými.

    Další zárukou rychlého a levného nákupu jsou Oneill bundy, které vás nejen ochrání před tuhými mrazy, které nedávno sužovaly republiku, ale také vkusně oživí vás vzhled. Můžete si vybrat více druhů oblečení najednou, aniž byste zasadili krutou ránu vaší peněžence. Od bund, triček, kalhot a po boty, které vás potěší a zlepší vám náladu.

    Vyberte si z bohatého zboží značky Oneill nebo mnoha dalších a uspokojte svoje tužby po dokonalém outfitu. Dávno jsou pryč časy, kdy se nosily zvonové kalhoty. Momentálně letí hlavně „mrkváče“ nebo legíny a k tomu dlouhé tričko, někdy skoro už šaty. Kozačky na nižším či vyšším podpatku doplňují celistvý vzhled image každé ženy. U mužů se při volbě oděvu vybírá obyčejně košile nebo volnější tričko. Chcete-li se konečně cítit dobře, tak neváhejte. I zdánlivě nepodstatné boty nebo kalhoty vás mohou naplnit sebevědomím a spokojeností, která se bude zrcadlit v celém vašem projevu.

    Přečtěte si také: