Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Stále šik díky jemným parfémům do školních lavic!

    19.9.2011, Natalie Postlerová

    Začalo září a s ním i nový školní rok. To s sebou však přináší spoustu stresu, ať už jde o shánění učebnic nebo vhodných školních potřeb pro děti. Pro starší potomky, zvláště pak dívky, to však znamená i krásné období začínajícího podzimu, které je ve znamení nákupů oblečení, bot, doplňků, ale také parfémů. Vždyť co jiného než vůně dokáže tak přesně vystihnout naši jedinečnou osobnost.

    Vybrat správný parfém však není úplně jednoduché. K někomu se hodí vůně vanilky, skořice nebo cedrového dřeva a někoho naopak osloví vůně citrusů nebo zeleného čaje. Je třeba si na výběr parfému udělat dostatek času.

    Vůně člověka hraje také velmi důležitou roli v tom, jak ho lidé okolo vnímají. Pokud nám někdo nevoní, přirozeně nám není příjemné s ním být. Naopak i přehnané používání silných parfémů může být nežádoucí. Jak lidé tyto vůně vnímají, je však samozřejmě dost relativní. To, co někomu voní, může druhého člověka obtěžovat. Obecně mají lidé rádi jemné vůně, které podtrhnou osobnost člověka, tedy které působí na dané osobě přirozeně.

    Právě ve školních třídách, kterou sdílí třeba i 30 studentů, může být silné parfemování dosti nepříjemné. Pokud i vy momentálně sháníte nějaký parfém, zkuste sáhnout po těch jemnějších, které budou příjemné i pro okolí. Vždyť smysl parfemování je v tom, abychom právě pro své okolí byli příjemnější.

    Sehnat dobrý parfém je však nejen časově, ale i finančně náročné. Velmi levné parfémy můžou být často nekvalitní, nevydrží příliš dlouho a navíc ani nemusí vonět podle našich představ. Ideální parfém, který nám voní, však často bývá velmi drahý. Není se čemu divit, jde totiž o značkové parfémy, jejichž vůně je složena z takových přísad, které k sobě dokonale ladí. Každý takový parfém má svou jedinečnou vůni. Lidé si tak mohou vybrat takový, který dokonale ladí s jejich osobností nebo třeba náladou. Z takových parfémů si vybere skutečně každý. Vybírat můžete z mnoha značek a druhů parfémů, které jsou za velmi příznivé ceny. Najdete zde velké množství jak dámských, tak i pánských vůní (a nejen to). Kupujte u prověřených obchodníků, třeba i na internetu. Ti dobří maji v nabídce levné parfémy,  u kterých se navíc nemusíte bát, že jde o nějaké nepovedené, ilegálně prodávané kopie.

    Období začínajícího školního roku může být dosti stresující. Tímto způsobem nákupu ušetříte i čas. Každý člověk chce na druhé lidi působit příjemně. Pokud doplníte k vašemu zevnějšku navíc příjemný parfém, budete působit pro okolí nejen sympaticky, ale také velmi šik.

    Přečtěte si také: