Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Letní harmonie aneb Tip na outfit pro dovolenou

    16.6.2011, Tisková zpráva

    Pokud si ještě vybíráte outfit pro letošní dovolenou, nechte se inspirovat francouzskou módní značkou UN 1 DEUX 2 TROIS 3 (1-2-3 Paris). Přináší letní kolekci s příslibem barevné bohatosti a rozmanitosti. Kombinace rafinovanosti a opravdové elegance s ohledem na potřeby aktivní ženy tvoří jemnou směs půvabu, nápaditého a nevšedního stylu této sezóny.

     

    Trend sezóny přináší zářivé odlesky pastelových tónů, pikantní barvy koření a různé odstíny modré. Létu ovšem dominuje bílá barva. Nebojte se do světlého tónu obléct celá. Rozehrajte hru střihů, vrstvěte, využívejte kontrastu textur. Ostatně bílá bude svěžím kontrastem jinak velmi barevné sezoně.

    Květinové potisky jsou ze všech trendů těmi nejromantičtějšími a nejjemnějšími. Klasické nebo exotické, větší či menší květy, je spousta možností a lze je nosit při jakékoliv příležitosti. Květinové vzory a střihy evokují folkový vzhled.

    Létu vládne džínovina ve všech podobách a oživuje bohémský vzhled, který nezapře inspiraci Divokým západem. Dominují sluncem sežehnuté odstíny barev. Překvapí netradičním pojetí ve formě romantických blůziček s volánky nebo zajímavě řešených šatů.

    Jednobarevné, a přesto použitým materiálem výrazné, letní šaty, které si říkají o kombinaci s výraznými doplňky, jsou nadčasové a zároveň módní. Chcete-li dosáhnout luxusního vzhledu, kombinujte bílé šaty se zlatými doplňky.
    Saka jsou doplněná košilkovými topy s krajkovým lemováním s odvážnými výstřihy nebo jednoduchými halenkami.

    Nařasené pruhy látky jsou dalším půvabným prvkem, který bude vládnout letošnímu jaru. Volánky i volány dokonale podtrhnou a zvýrazní vaši ženskost. Prim hrají dlouhé sukně z lehkých materiálů. Zkracují se naopak vršky, zejména svetříky. Na tílka nebo trika můžete vrstvit svetry a na ně ještě lehké kabáty nebo kožené bundy.

    Inspirace 80. léty přináší strohé linie, geometrické obrysy, abstraktní vzory a městský minimalismus. Rafinovaně elegantní odstíny béžové a karamelové v kombinaci s bílou nebo zvířecími potisky. Vše dotváří zajímavé doplňky v podobě obuvi, kabelek, pásků či bižuterie.

    [gallery link="file" columns="2" orderby="rand"]

    Přečtěte si také: