Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Výběr svatebních a společenských šatů

    31.10.2010, Markéta Vocetková

    Vypadat dokonale, mít sladěné doplňky, barvy… Mnoho žen proto vyhledává organizátory svateb, kteří zařídí vše potřebné. Je zde však jedna výsada a zároveň povinnost, kterou za vás agentura nezařídí. A to zkoušení a výběr šatů. Svatební šaty nejlépe vyzkoušíte a vyberete ve svatebním studiu. Nevěsta by se v něm měla cítit příjemně, měla by mít důvěru v personál a svou volbou si být naprosto jistá. Důležitý je i velký výběr a vstřícnost ze strany firmy. Hledejte proto zkušenou firmu, s vyškoleným personálem a dlouhodobou tradicí.

    Vybírejte tedy studio, které se dokáže o zákazníka náležitě postarat. Inspiraci hledejte například v budově Svatebního domu Praha či na internetu. Pokud chcete, aby váš den byl perfektní, dbejte i na detaily.

    Ladit by měla nevěsta i se svým nastávajícím. Ženichův oblek by měl být od stejné firmy, jako šaty nevěsty. Barva a styl obleku záleží na vkusu každého z vás, nikde není psáno, jak má vypadat perfektní ženich. Černý komplet s bílou košilí je dnes již „klasika“, která vládne ve svatebním průmyslu řadu let. Není se čemu divit, na elegantního ženicha v černém a nevěstu s velkou sukní a dlouhou vlečkou je vždy krásný pohled. Kvalitní studio však dokáže vyjít vstříc i lidem, kteří nesní o klasické svatbě. Nabízí šaty pro nevěsty v různých odstínech a mnoho zajímavých střihů, ze kterých si vybere i ta nejnáročnější nevěsta. Taktéž pro muže má výběr kvalitních obleků, různých modelů, barev a střihů. Každé šaty lze ve studiu upravit na míru, aby seděly přímo na vás. Výsledkem je dokonalý vzhled a šaty, ze kterých máte skvělý pocit. Doplňky, spodní prádlo či šperky jsou nedílnou součástí vašeho vzhledu a zaměstnanci vám rádi poradí se vším, co je zapotřebí.

    Každá žena je jiná a má ke svým šatům jiný vztah. Jedna je chce vlastnit celý život, mít možnost si je po letech zkusit a sáhnout si na ně, jiné stačí si je připomenout na fotkách. Salony jim proto vychází vstříc a šaty prodávají, nebo provozují půjčovnu svatebních šatů. Vše záleží na vašem požadavku.

    Studia se nezaměřují pouze na svatební šaty, pořídit zde můžete i šaty společenské, využít služby půjčovny společenských šatů či zakoupit plesové šaty. I u těchto šatů platí, že si je můžete osobně vyzkoušet, nechat v případě potřeby upravit, nebo je jen vypůjčit. Výběr všech druhů společenských šatů je obrovský a kvalitou jsou na velmi vysoké úrovni.

    S výběrem si dejte na čas, je jen a jen na vás, jaké šaty vyberete. Pamatujte, že zaměstnanci studia jsou zde pro vás a vždy vám rádi pomohou a poradí. Ve správných šatech se váš den D stane ještě kouzelnější.

    Přečtěte si také: