Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Používejte k nákupu slevové kódy

    19.10.2014, Alice Jendelová

    Ušetřete při nakupování na internetu pomocí slevových kódů.

    Vánoce se blíží a spoustu z nás nakupuje dárky přes internet. Kolikrát nás ale nemile překvapí částka, která na nás na konci v košíku svítí. Často ale může být konečná cena o dost příjemnější, když se naučíte využívat slevové kódy na stránce slevovekody.com.

    Kdy se po nich podívat?

    Jednoduše kdykoliv při nákupu na internetu, protože nikdy nevíte, zda zrovna neprobíhá nějaká akce. Ať už jde o běžný nákup potravin či oblečení. Vyplatí se však stránky nabízející slevové kupóny sledovat. Zvláště pokud máte vyhlédnuto nějaké zboží, ale pořád jsme se ještě nerozhoupali ke koupi. Určitě nechcete slevu propásnout.

    Jak to funguje?

    Stránky můžete využít jako inspiraci, zvláště teď před Vánoci tak můžete opravdu výrazně ušetřit, nebo cíleně vyhledat obchod, kde chcete nakoupit. Stačí zadat název obchodu a hned na vás vyskáčou všechny slevy, které jsou aktuální.

    Nemusíte však znát konkrétní obchod. Chcete-li koupit třeba parfém a hledáte nejvýhodnější nabídku, zadejte jen slovo parfém. Otevírá se vám tak několik možností nákupu a můžete vybírat z různých alternativ podle vašich preferencí.

    Služba nabízí slevové kódy a zároveň upozorňuje na slevové akce. U slevových kódů se vám po zvolení slevy ukáže kód, který zadáte při nákupu na daných internetových stránkách. Zpravidla je možno tento kód využít při závěrečném vyplňování způsobu platby, doručení, adresy a podobně. Nepřehlídněte tedy kolonku, kam lze vyplnit slevový kód a jen ho zkopírujte nebo přepište a sleva se vám odečte.

    Nejčastější kódy jsou na poštovné zdarma, slevu při nákupu nad určitou částku, ale také slevy pro nové zákazníky či speciální akce.

    Při slevových akcích také zvolíte možnost využít slevu a budete automaticky přesměrováni na internetové stránky daného obchodu. Nejčastěji se jedná o sezónní výprodeje.

    Nepropásněte slevy a nakupte výhodněji. Ta malá chvilka hledání se vám vyplatí. A pokud se vám hledat nechce, zanecháte na stránce e-mail a slevové nabídky vám budou chodit přímo do mailové schránky.

    Přečtěte si také: