Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Překvapte svého partnera smyslným oblečkem!

    11.11.2013, Radka Kapuciánová

    Potěšte svého partnera něčím novým, originálním. Co vyzkoušet lechtivý obleček s vhodně zvolenými doplňky a sexy lodičkami...?

    Krásné, barevné, čistě bílé, krajkové, pohodlné či sexy… Řeč je o spodním prádle. Dnes je ho nepřeberné množství druhů, ze kterých si vybere každý to své oblíbené. Někdo dává přednost jednoduchosti a především pohodlnosti, jiný sáhne raději po krásném a efektním – především pokud se chce předvést svému partnerovi.

    Pokud si chcete pořídit krásné sexy prádlo, kterým byste potěšili svou drahou polovičku, pořádně si jeho výběr promyslete. Na trhu je mnoho druhů přitažlivých košilek, šatů, korzetů, které doplňte sexy kraťásky, tangy nebo klasickými kalhotkami z jemné krajky.

    Jestliže byste ráda svého partnera překvapila něčím vskutku odvážným, zabruste do kategorie erotické prádlo, kde najdete velmi žhavé body či tzv. bodystocking – velmi odvážný kousek, který jen tak někdo nemá. Jde o obleček, většinou na celé tělo, s otvory.

    Dámské spodní prádlo je skvělým tipem na dárek na blížící se Vánoce. Jestliže nejste vyznavači běhání po obchodech a shánění vhodných dárků, nakupte jednoduše a rychle na internetu. Podívejte se, čím byste udělala radost partnerovi či co můžete koupit jako překvapení své přítelkyni či manželce.

    Že už výbavu na žhavé soukromé večery ve dvou máte? Pak se podívejte do sekce kostýmy a převleky, kde najdete jak oblíbené klasiky, jakými jsou kostýmy králíčka bunnyho, doktorky, pokojské nebo číšnice, vedle toho tu však najdete i originální kousky – kostýmek Pocahontas, ďáblice i s trojzubcem, vojáka, námořnice, rozkošné Červené Karkulky či Sněhurky. K vybranému kostýmku pak vhodně zvolte sexy lodičky, kterými docílíte perfektního sladění celého kostýmu.

    Udělejte si radost a pořiďte si luxusní obleček, kterým oživíte dlouhé zimní večery. K němu si vyberte i některý z doplňků, který osvěží vaše chvíle plné slasti. Vyzkoušejte například intimní silikonový gel či masážní svíci různých příchutí. Partner vás jistě odmění za to, že přijdete s něčím novým a odvážným… 

    Přečtěte si také: