Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vlasy jako z titulní strany

    1.10.2013, Kateřina Ondíková

    Ženy chtějí být vždy perfektní. Krásná postava, garderoba, skvělý parfém. O naše tělo pečujeme od narození. Bělíme si náš dokonalý úsměv, držíme diety ke štíhlejší linii. Naši korunou krásy jsou vlasy! Všechny si přejeme krásnou lesklou zdravou hřívu po pás. Hustou, bez nutnosti dlouhodobé úpravy, jež ji dovede k tíženému výsledku. Kdo z nás je však majitelkou hřívy snů? My smrtelnice si k ní však můžeme pomoci vhodnými pomocníky!

    Vlasová kosmetika je základním kamenem úspěchu. Někdy trvá dlouhá léta, než nalezneme ty správné pomocníky, které nám pomohou zmobilizovat poslední zbytek sil našich kadeří a proměnit je k dokonalost samu. V průběhu času se naše vlasy mění, stejně jako naše tělo. Mají sklon ke kudrnám, nebo se naopak narovnávají. Mění barvu, nejen chemickými úpravy, ale i působením letního slunce, které nám dokáže vykouzlit ten nejlepší melír, jaký příroda kdy stvořila.

    Vlasy jako od profesionála

    Dalšími pomocníky po vlasové kosmetice je bezesporu správná úprava a tvar našeho účesu. Kadeřník, kterému opravdu věříme, je nad zlato! Kadeřnické nůžky v jeho rukou z nás dokážou udělat pravou star. Dokonalý účes je jednoduše umění! Poznáme ho tak, že nevyžaduje hodinové úpravy, ale jednoduše postačí dvě minuty a můžete vyrazit do společnosti.

    Skvělý střih by nám měl vydržet i po prvním umytí našich vlasů. V letních měsících je snadné nechat své vlasy uschnout přirozeně za pomoci horkých dnů. V zimě však musíme sáhnout k řešení, jež bývá často pro naše vlasy zátěž. Fén na vlasy vybírejte s rozvahou. Nechte si poradit od svého kadeřníka, případně přímo u prodejce. Nikdo přeci nestojí o přeschlou slámu místo lesku a vitality!

    Dalším nezbytným pomocníkem při cestě k vysněnému účesu jsou žehličky na vlasy. Dokážou nás proměnit v ženu vampu, změnit celý náš look k nepoznání. Vždy však při práci s nimi chraňte své vlasy přípravky, které by měli zabránit nadměrnému poškozování vlasů. Tyto vlasové vychytávky chrání naši hřívu před poničením vlivem nadměrného tepla.

    Vaše vlasy mohou být vaším klenotem napořád, stačí se k nim umět chovat. A správně o ně pečovat. Navštivte specializované obchody zaměřené na vlasovou kosmetiku a společníky k vytvoření bezchybného účesu ještě dnes!

    Přečtěte si také: