Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vůně léta, aneb vyberte si oblíbený parfém!

    9.7.2013, Kateřina Ondíková

    Pro mnohé z nás je léto obdobím odpočinku a krásných slunných dnů. Abychom se mohly smyslně užívat každý krásný den, měli bychom najít ten pravý parfém, který z nás udělá éterické víly! Zapomeňte na těžké zimní parfémy. Lehkost, jako mořský vánek, vůně rozkvetlé lesní louky! To je to pravá vůně letošního léto.

    Parfémy nepoužíváme jen proto, abychom druhé neodpuzovali svým pachem. Byly vynalezeny, abychom se od druhých odlišili! Každý z nás má tzv. pachovou paměť, chcete-li paměť na vůně. Vzpomínáme si podvědomě, jak voněly babiččiny buchty, nebo ten sexy instalatér z minulého týdne. Někde vzadu ve vaší hlavě je ukryto nespočet pachů a vůní, které jste za celý svůj život nashromáždili! Uznejte, že bez čichových buněk by byl život nudný!

    Hlavně teď v létě, je opravdu nutné rozlišovat funkci parfému a deodorantu. Někteří lidé na to zapomínají. Vůně alá ruský zájezd už také dávno není v módě! Buďte svou vůní lákavým tajemstvím pro okolí, ale nedávejte svůj odér na obdiv kilometry daleko. Není nad to být krásně cítit z vaší blízkosti, než podlamovat kolena kolemjdoucích těžkou všudypřítomnou vůní! Vždyť i zvířata v přírodě odpradávna intenzitou vůně odpuzovala, než naopak!

    Provoňte se létem!

    Nejlepší letní parfémy jsou ty, jež vám hned po přičichnutí vytvoří ve vaší hlavě obraz letního dne. Každý z nás, sní o létě v jiném smyslu. Stejně tak parfémy voní na každém z nás jinak. Někdo je pro jednoduchost, jiný pro rafinovanost. Záleží, čemu dáváte přednost!

    Parfémy kvalitních světových výrobců vám nemusí udělat pomyslnou díru do peněženky. Stačí jen vědět, kde správně nakoupit. Levné parfémy nejsou jen zbožné přání. Například ideálním zástupcem letních parfémů, jež si oblíbily ženy na celém světě, jsou parfémy Lanvin. Kdykoli ke flakónům s kouzelnými vůněmi přičichnu, ocitnu se uprostřed svěžího letního dne, kdesi daleko od všech starostí a ruchu velkoměsta!

    Nepatřítely mezi romantičky, pak oceníte sportovní a svěží pohled na svět přes parfémy Lacoste. Tato firma je mladá a sportovní již od svého založení. Vždyť není samo sebou, že původně byla zaměřena na výrobu oděvů pro tenisty. Její zelený krokodýlek ve znaku nás nenechá na pochybách, že sportovní duch je s námi v parfémech dodnes. Vůně tohoto výrobce parfémů se hodí jak na náročný letní den, tak na piknik s přáteli.

    Zamilovaná do vůní!

    Vsázíte-li na klasiku, pak jistě oceníte parfémy Hugo Boss. Mnohé z nás mají firmu Hugo Boss zafixovanou, jako výrobce pánských vůní. Již dávno tomu tak není a díky tomu se můžeme pyšnit ve svých toaletkách vůněmi, jež doslova berou dech! Nápadité flakóny, krásně vůně. Co víc si přát! Ozkoušejte letní svěžest v podobě vůní se špetkou pomeranče nebo buďte tajemná dáma oděna pouze do vůně Hugo Boss.

    Letních parfémů je nespočet. Chce si jen vybrat ten pravý, který bude vaším speciálním poznávacím znamením! Lámete-li si hlavu, jaký parfém by byl pro vás ten pravý, nechte si poradit. Volbou, s kterou se nikdy nešlápnete vedle jsou parfémy Versace. Jejich nadčasovost se projevuje stejně dobře u jejich vůní, jako u kolekcí oblečení!

    Přečtěte si také: