Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nákup v second handu jako adrenalinový sport!

    4.7.2013, Kateřina Ondíková

    Nakupujete rády? Málokterá žena odpoví negativně! Je to neodmyslitelná vlastnost, která k ženám patří stejně, jako sedánky s kamarádkami. Chlapy mají své pivo a fotbal, my nákupy! Chcete-li však nakupovat s rozumem, zapomeňte na drahé módní domy a řetězce. Buďte chytré! Naplánujte si s kamarádkami den plný zábavy a dejte nakupování nový rozměr.

    Odnést si domů plné tašky nového oblečení z nákupních center je snadné. Každý druhý kousek se vám líbí! Ve skříni se vrší hory nenošeného oblečení, které však spolkly vetší část měsíčního rozpočtu. Co zkusit nakupovat za méně jak třetinu ceny? Naučte se vybírat kousky, které za to opravdu stojí a jejich cena je skoro k smíchu!

    Second hand obchody nejsou jen rájem sociálně slabších spoluobčanů. Vždyť i slavní světovými návrháři propadli nakupování z druhé ruky, ze sekáče. Adrenalin, který se vlévá do žil s pocitem, že objevíte nějaký skvostný nadčasový kousek je k nezaplacení! Nepotřebujete ani zlatou platební kartu, ani stočené tisícikoruny do ruličky, vystačíte si k placení s pár desítkami korun!

    Levně a stylově!

    Vzpomeňte si na jeden díl z fenoménu mezi seriály, kdy Carrie nakupovala v second handu. Rozhodně tedy můžeme tvrdit, že zboží nabízející tyto typy obchodů jsou nadčasové a trendy. Ano, zabere to více času než vybírání v načančaných regálech, ale stojí to za to. Doslova! Můžeme zde najít obyčejné kousky vedle kousků světových módních domů a návrhářů. Pokud by vás zajímal původ zboží, pak vězte, že většina haříků je oblečení z Anglie.

    Podobným typem, avšak maličko odlišným je outlet. Toto slovo znamená, že oblečení už pochází z předešlých sezón, avšak není nošené. Oblečení outlet je tedy vyšší cenou, pokud však plánujete utratit své peníze kvalitní zboží, nemůžete se splést. Jisté je, že ať už outlet obchody, tak second handy skrývají plno krásných módních tajemství, která čekají na vaše odhalení.

    Přineste si domů poklady skrývající dámský second hand, potěšte své děti kousky pro nejmenší, nakupte dětské společenské šaty. Záleží jen na vás, který oblečení vám učaruje… Z nakoupených kousků pak budete mít radost dvojnásob. Krása a stylovost se snoubí s cenou za hubičku! Využijte nakupování přes second hand eshop nebo ozkoušejte second hand online. Sekáč je jasná volba, která nezatíží rodinný rozpočet.

     

    Přečtěte si také: