Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Správná aktovka pro pravé muže

    29.5.2013, Kateřina Ondíková

    K úspěšnému muži patří perfektní oblek, kvalitní hodinky a stylová aktovka. Samozřejmě jako celek dokonalého gentlemana musí dotyčný vlastnit navíc to nejlepší vychování! Pánské aktovky jsou pro pány stejnou nutností, jako elegantní kabelka pro ženy. Hledáte-li správný dárek pro svého přítele nebo manžela, pak vsaďte na klasickou aktovku české výroby!

    Některé věci se nemění. Pamatuji, jak sem jako malá objevovala tajemství dědečkovi aktovky. Šmejdila se v ní a hledala sladkosti, které tam měl ukryté. Pánská aktovka k dědečkovi patřila stejně, jako jeho velké ruce a fantastické příběhy převlečené za pohádky před spaním. Dnes znaleckým okem pozoruji a podvědomě sympatizuji s každým mužem, který je majitelem své krásné kožené či koženkové aktovky. Tajně sním, jaké tajemství se skrývají v jejich útrobách. Pánské aktovky dávno nejsou jen staromódním přežitkem z dob mého dědečka, ale skvělým doplňkem celého mužského outfitu.

    Nadčasové pánské aktovky

    Pánské aktovky značky Yark nesou svou tradici už více než jedno století. Jsou vyrobeny z materiálu, který si stále častěji hledá cestu do našich šatníků, z tzv. eko – kůže. Materiál je kvalitní náhražkou pravé kůže a jeho výhodou je především cena. Celá naše nabídka jak pánských aktovek, pracovních brašen i pánských tašek je cenově dostupná každému. Koupi našich výrobků si může opravdu dopřát každý muž!

    Kromě pánských aktovek nabízíme již zmíněné tašky přes rameno. Zde si jistě přijdou na své milovníci stálých tvarů, které nás provázejí dlouhá desetiletí. Taškou přes rameno od nás žádný muž nebude opovrhovat. Vyberte si z několika klasických typů a vyměňte svou rozpadající se tašku za nový kousek!

    Pokud máte doma domácího kutila nebo máte v rodině instalatéra nebo jinak zručného muže, pak budete nadšeni naší kolekcí pracovních brašen. Stejně dobře se pracovní brašny hodí i na uskladnění nářadí v domácnosti nebo jako nadčasový designový doplněk vašeho interiéru. Uplatnění pro naše brašny jistě s trochou fantazie najdete!

    Přečtěte si také: