Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Buďte nádherné jako Francouzky!

    12.5.2013, Kateřina Ondíková

    Závidíte rodačkám sladké Francie jejich přirozený sex appeal? Vášeň, jež vyzařují na metry daleko a lehkost, jež mají vrozenou? Ač se to zdá neskutečné, jsou to živé lidské bytosti z masa a kostí jako my všechny ostatní. Naučme se od francouzských éterických víl jejich tajné triky!

    Základním předpokladem ke kráse a eleganci je milovat sama sebe. Postavte se nahá před zrcadlo a jednou provždy se smiřte s tím, jak vypadáte. Francouzky moc dobře vědí, jak si užívat své tělo a života naplno! Žijí okamžikem, jsou spontánní a hravé. Vzpomínáte na poslední návštěvu Paříže? Laskavá, energická a veselá atmosféra na každém kroku, v každé uličce! Přesně takové jsou francouzské ženy. V žilách jim koluje pařížská krev!

    Odmítá váš přítel uznat fakt, že jste bytost stvořená k hýčkání? Uchopte otěže do vlastních rukou. Flirtujte naoko s fešáčky v restauraci, mrkejte na obsluhu čerpací stanice. Nevinné hrátky jsou kořením života! Přejete si již dlouhou dobu krásný, leč drahý náhrdelník? Udělejte si radost. Nikdo jiný to za vás neudělá. Jednoduše buďte marnivá!

    Šatník s nádechem Francie

    Základním kamenem šatníku každé Francouzky, bez ohledu na věk, jsou doplňky. Kvalitní, nadčasové, originální. Zapojte fantazii a zapátrejte po starožitných brožích po své babičce. Jste-li zručná, vyrobte si je. Cokoli vás napadne! Buďte hravá. Vytáhněte dobře padnoucí džíny, bílé tričko a celý outfit doveďte k dokonalosti šátkem. Je jedno, zdali si ho uvážete na krk po vzoru pirátů, nebo jen jemně překryjte ramena. V chladnějších dnech z vás něžnou bytost vykouzlí šál či pléd.

    Nikdy doplňky nepodceňujte. Můžete mít sebe horší den, ale základ je cítit se šik a pohodlně. Pokud se bojíte hrátek s barvami, využívejte základní odstíny francouzského šatníku. Bílá, šedá a černá. Nemusíte utrácet za svoji garderobu horentní částky. Vybírejte s rozvahou, použijte rozum! Sebedražší halenka o dvě čísla větší z vás bohyni neudělá. Francouzky dědí generaci po generaci styl, střídmost a eleganci. Není větší módní faux pas než špeky přetékající přes kalhoty nebo kabát o dvě čísla větší!

    Kvalitní kabelka je nutnost

    Francouzky si za první vydělanou výplatu nenechají dělat tetování, ani ji neprohýří s přáteli. Mají jeden jediný cíl - kvalitní kabelku.  Cena vám nemusí zruinovat účet. Můžete si pořídit kabelku, která bude nadčasová a hodit se k různým příležitostem! Především dbejte na kvalitu a funkčnost. Pokud vám přijde líto peněz, spočítejte si, jak dlouhou vám vydrží její levnější nekvalitní kopie.

    Zapomeňte na náhražky oblečení, doplňků, parfémů! Francouzky jsou raději originální, než aby působily lacině! Nic vás nedokáže ztrapnit více než Prata místo Prady. Nemusíte být od hlavy dolů ve značkovém, noste luxus s rozvahou a pocitem něčeho nevšedního.

    Přečtěte si také: