Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Ozdob své tělo piercingem!

    29.4.2013, Kateřina Ondíková

    Máte rádi originalitu? Pak jste jistě přemýšleli jak ozdobit své tělo. Nebo již patříte k majitelům šperků na jiných místech těla, než je obvyklé? Piercing je speciální ozdobou, k jejíž pořízení musíme přistupovat s rozvahou a chladnou hlavou! Pokud si však tento šperk k podtržení své individuality pořídíte, pak jistě s oblibou bude hledat jeho blýskavé obměny. Navštivte s námi na skok svět piercingu!

    Za pradávných časů, kdy lidé jezdili do zahraničí na cestovní doložky, byl piercing na okraji společnosti podobně jako jeho kamarád jménem tetování. Vzpomínáte si na scénu z jednoho českého filmu, kde probíhá propichování ušních lalůčků v prostorách značně nehygienických za asistence spolužáků? Dnes již můžeme využít služby profesionálních salonů, kde vám vše předem důkladně vysvětlí. Zároveň vám poradím, jaký druh a velikost piercingu je pro vás ten pravý. Vždy, ale dbejte na dobré renomé salonu a zkuste se začíst do recenzí klientů.

    Piercing, kam si jen budete přát!

    Piercing berte jako dlouhodobý počin. Vždyť ani propíchnuté uši vám nezarostou za pár týdnů bez drobných jizviček. Pokud si piercing pořizuje v mládí, nebezpečnější a nejméně nápadnou náušnicí je piercing do pupíku. Krásná piercingová náušnice vám ozdobí vaše vypracované bříško a zároveň, pokud chceme, může zůstat našim malým tajemství skrytým pod šaty.

    Další častou volbou náušnice bývá jazyk. Pokud si nepořídíte extrémně velkou pecku, je piercing do jazyka velmi decentní ozdobou, jež nikoho nepobuřuje. Na výběr je několik velikostí náušnic. Je však nutné počítat s větší bolestí při aplikaci i hojení. Pokud si na ozdobu ve svém jazyku zvyknete, oblíbíte si jí na tolik, že se jí nebudete chtít už nikdy vzdát!

    Když pomineme všechna intimní a méně viditelná místa na lidském těle, je další možností piercing do nosu. Malá pecička, kamínek nebo kroužek ozdobí váš nos. Jen pozor na ataky rýmy, kdy může větší šperk vadit. Záleží jen na vašem vkusu, čím bude své tělo chtít ozdobit! Vkusně zvolený piercing na kráse a originalitě jen přidá.

    Přečtěte si také: