Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Pohodlné oblečení pro outdoorové aktivity i zimní radovánky

    27.4.2013, Kateřina Ondíková

    S krásným počasím začíná i plánování na volné dny a odpoledne. Pokut patříte k lidem, jež milují outdoorové aktivity, jistě dobře víte, že dobré vybavení je základ úspěchu! Tak jako pracně a zodpovědně plánujete trasy daného výletu, či výšlapu, je nutné se stejnou pílí vybírat i vhodné oblečení. Jedině pohodlné bundy, které odolají nepřízni počasí, vás ochrání, při rozmarech přírody. Pokud je oblečení z rukou českých profesionálů, je kvalita zaručena!

    Patříte-li k milovníkům výletů do přírody nebo sportovním radovánkám, jistě znáte značku ENVY. Právě lidmi, jako vy, vznikla na konci minulého tisíciletí outdoorová idea o skvělém a funkčním oblečení. Parta nadšených sportovců dobře věděla, jak je důležité moci se spolehnout na své oblečení i v extrémních podmínkách. Slovo dalo slovo a začala se rodit značka jménem ENVY.

    Tato módní česká značka pro sportovní nadšence ve svém oboru je velmi úspěšná. Její oblečení se za několik let, jež jefirma na našem trhu, našlo svou kupní sílu a zákazníci si jeho kvalitu nemohou vynachválit. Díky svému precizně zpracovanému outdoor oblečení mohla firma proniknout i do dalších evropských zemí. K 50 pobočkám v zahraničí, se připojila i pobočka na druhém konci světa v australském Sydney.

    Zimní oblečení s českou tradicí

    K zimě neodmyslitelně patří zimní oblečení. Pomocí e-shopu můžete objednávat skvělé zimní bundy pro muže i ženy nebo outdoor oblečení (nehledě na roční období). Jistě oceníte jednoduchost a spolehlivost celé objednávky od výběru a nákupu zboží, až po doručení vaší objednávky. Na našich stránkách naleznete nejnovější kolekce oblečení, které ocení především dámy. Vždy tedy budete spolehlivě za hvězdu zasněžených svahů, ať už patříte k nadšeným lyžařům či snowboardistům. Jen zavítejte do sekce zimní bundy a nechte se okouzlit! Krásná a vysoce módní bunda pro ženy Fontian se hodí i do chladných ulic měst stejně dobře, jako na horské vrcholy. Skvěle padnoucí lyžařské bundy vám díky svém zpracovaní přirostou k srdci a s přicházejícím jarem vám bude líto jejich nuceného odpočinku na dně skříně.

    Máte raději snowboard? Pak ani na vás náš e-shop nezapomněl! V kategorii s názvem snowboardové oblečení naleznete vše, co potřebujete pro vaše výlety na vrcholky kopců a hor. Abychom si mohli užívat zimních radovánek bez omezení, je nutné mít perfektní vybavení. Pánské bundy na snowboard s názvem Panely a zároveň snowboardové kalhoty vás ochrání před prochladnutím. S kolekcí snowboardového oblečení ENVY budete vždy spokojeni!

    Přečtěte si také: