Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Trendy v líčení na jaro zvládnete i vy

    8.3.2013, Markéta Vocetková

    Lámete si i vy každé ráno hlavu s líčením? Co se vlastně tuto sezonu bude nosit a zda už linky nad okem nejsou trochu mimo mísu? Přinášíme vám nejnovější novinky na poli líčení.

    Stejně tak jako oblečení, obuv a doplňky se mění s každou sezonou, i líčení a výběr správného make-upu podléhá módním trendům. To co je aktuálně v kurzu, bude v létě pasé. Ale stejně jako cokoli i líčení si bere inspiraci v letech minulých a dá se tedy s klidem říci, že se v určitých etapách opakuje a vrací. A jak je na tom letošní sezona?

    Nechte vyniknout svou přirozenou krásu

    Už několik sezon je oblíbeným stylem tzv. „nahé líčení“. Jedná se o velmi jednoduchý look, který však není pro všechny typy žen. Hodí se na mladé a éterické dívky s jemným vzhledem, který už nepotřebuje více zvýrazňovat. Pokud by si jej vybrala žena staršího věku, mohla by vypadat nevýrazně až nemocně. Ovšem výjimky tvoří pravidla. A jak být nalíčená – nenalíčená? Základem je make-up. Doporučuji pod něj použít podkladovou bázi. Ta pleť vyrovná, zabrání ucpání pórů a výsledný efekt make-upu bude dokonalý. Tvář můžete zvýraznit tvářenkou v přírodních tónech a jemně řasenkou. Nic víc, nic míň.

    Party? Jedině s crazy lookem

    Absolutní novinkou na poli party líčení jsou oční stíny na jedno použití. Stíny se dají jednoduše obtisknout. Během vteřinky z vás bude sexy tygřice, pestrobarevný papoušek či svůdná diva. V kombinaci s nalepovacími řasami budete hvězdou každé party. Oslňte všechny okolo. Vaši originalitu vám budou závidět. Dekorativní kosmetika se dá využít i jinak než pro běžné nošení.

    Rty k nakousnutí

    Trend, který trvá věčně. O čem že je řeč? O sexy svůdných rudých rtech. Historie zvýrazňování rtů rudou barvou sahá až po starodávný Egypt a udržela se dodnes. Rudou nosí celebrity a hvězdy červeného koberce. A vědí proč. Podlehněte i vy rudé a svádějte muže beze slov. Stačí ten správný odstín, tužka na rty, která vykreslí patřičné kontury a lesk. Oči mohou zůstat zvýrazněny pouze řasenkou. Nikdo už vám neodolá.

    Zkoušejte a experimentujte i vy! S kvalitní kosmetikou je to hračka!

    Přečtěte si také: