Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Žhavá novinka na poli bio módy

    19.1.2013, Markéta Vocetková

    Oblečení je na trhu mnoho a není problém sehnat takové, jaké chcete. Ovšem většina z vámi vybraných kousků má své vady. Existuje však jeden typ módy, který je byzchybný. Propadněte mu i vy.

    Vypadat skvěle, dobře se cítit a mít ze sebe fajn pocit. To je přání asi každé z nás.  K tomuto úžasnému pocitu stačí málo. Jen se dobře obléci. Ovšem i to nejhezčí a nejstylovější oblečení má své vady. Je krásné, sexy a na muže působí jako magnet, co je to však za výhru, když vás při každém kroku škrábe, máte z něj vyrážky a musíte si hlídat každičký neposedný centimetr látky?

    Ekologické, moderní a přesto šik?

    Existuje však typ módy, který splňuje všechny požadavky moderního člověka. Jedná se o bambusovou módu, která je na trhu víceméně novinkou nebo alespoň v Česku.  V zahraničí, hlavně na východě tedy v Asii, je bambus oblíbenou surovinou, pěstovanou na průmyslové využití. Asiaté ho používají na mnoho způsobů. Postupem času se bambus rozšířil i do ostatních koutů světa a je využíván taktéž na výrobu oblečení. Že se vám to zdá neskutečné? Máte pravdu, zní to zvláštně. Výsledek však stojí za to.

    Bio oblečení je už celkem známou věcí. Oblékáme se do bio bavlny, která je kvalitnější než ta běžná.  Vyhýbáme se průmyslově vyráběným kouskům z ropných produktů, které jsou nepohodlné, nevydrží běžné nošení a často se sráží. Jejich největší nevýhodou je neschopnost sát pot a proto po delším nošení býváme cítit, což není ideální. Jak se tomu vyhnout ? Například oblečením z bambusu.

    Bambusové tričko nabízí dokonalé řešení.  Bambus působí antibakteriálně, potlačuje tedy pachy.  Taktéž dokáže sát pot o více než polovinu oproti bavlně. Pánské bambusové tričko ocení i dámy. Díky jeho struktuře se dobře žehlí, nesráží se a nevytahává. Životnost se mu prodlouží až na trojnásobek.

    Nejedná se o žádné nevýrazné kousky, bambusová móda sleduje trendy stejně tak, jako ostatní. Z bambusu se vyrábí téměř veškeré oblečení. Od triček počínaje, spodním prádlem konče a výběr je opravdu obrovský. Nechte se i vy zlákat kouzlem bambusové módy.

    Přečtěte si také: