Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Tajemství dámské kabelky

    10.12.2012, Kateřina Ondíková

    Pro muže kolem nás je náš doplněk řekněme otravným hmyzem. Neustále v ní máme zabořenou hlavu, lámeme si nehty o klíče od domu. Nikdy nejsme schopny v jejích útrobách nalézt věci na poprvé. A přesto je to náš nejčastější doplněk. Naše kamarádka bez níž z domu nevyjdeme.

    Dámská kabelka je součástí celého ženského života! Od malička si hrajeme na dospělé a nejpozději v pěti letech objevíme kouzlo naší krabičky poslední záchrany. Nosíme ji všude s sebou a nehodláme ji opustit. Do svých deseti let ji několikrát ztratíme. Hodné babičky nám vždy ochotně s láskou pořídí novou. Když svou oblíbenkyni, v podobě několika týdenní letní brigády, zapomeneme v patnácti letech, čeká nás dlouhé a nudné oběhávání úřadů s prosíkem o nový občanský průkaz. A bude jen hůř.

    Velké holky, velké kabelky

    Čím jsme starší, tím je obsah našich dámských kabelek rozměrnější. Už nejen kosmetika, telefon, klíče, spodní prádlo. Přidávají se do útrob naší věrné kamarádky propriety v čele s různými léky, antibakteriálními gely, krémy na ruce. Jste-li matkou, počítejte s několika kilogramy pochutin a hraček pro vaše ratolesti.

    Ale jedno zůstává neochvějně stejné! Neznám muže, jež by dobrovolně rozepnul zip a nahlédl na dno našich tajemství. Občas si připadám, jako bych ve své malé černé krásce od Michal Kors přechovávala ilegálně držené příšerky. Ovšem míra odporu mého muže roste s velikostí mé kabelky. Otázky typu, co tam taháš, proč je to tak těžké, a další podobné neberu nevědomí. Natož vysvětlit muži možnost existence jednoho druhu kabelky, jež se hodí jak k džínům, tak k malým večerním šatům, je nad mé síly. Ovšem, pokud do své krásky investujete, sžijete se s ní a z duše nenávidíte střídání jejího nošení za její starší kolegyni, natož věčné přehazování věcí, pak je dobře zvolená kabelka tím jediným správným řešením!

    A malý test závěrem! Pokud se budete nudit, zkuste prozkoumat váš obsah kabelky. Vyhoďte nepotřebné věci (nebojte, brzy se nakupí zpět). Vaše odlehčená ramena vám budou vděčná! Případně zkuste na dámské jízdě porovnat se svými přítelkyněmi, kdo má co zcela kuriózního ve své dámské kabelce. Může to být milá spontánní soutěž třeba o skleničku vína!

    Přečtěte si také: