Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Dopřejte si i vy dotek luxusních módních doplňků

    7.11.2012, Markéta Vocetková

    Móda není jen o šatech, kabátech či kalhotách. Je i o doplňcích. Každá žena by měla pomocí módních doplňků umět zdůraznit svou krásu a přednosti. Vyberte si i vy váš styl!

    Stejně jako zbarvené listí na stromech opadalo a dalo nám srdečně sbohem, končí i čas podzimních módních kolekcí a nastává čas teplých kabátků, horkého svařeného vína a ať se nám to líbí či ne, do podvědomí se nám vkrádá nádech zimy, blížících se Vánoc a jejich kouzelná atmosféra. Je tedy nejvyšší čas se zamyslet nad naším šatníkem!

    I v zimě můžete být krásná a stylová!

    Když mluvíme o zimním období, většině z nás se pochopitelně z praktických důvodů vybaví teplé prošívané zimní bundy, palčáky a dlouhé pletené šály. Ale ruku na srdce, většinu těchto věcí vybíráme spíše rozumem než podle vzhledu. Ovšem ani oblečení, ani módní doplňky na zimu nemusí vypadat fádně. Stačí si jen správně vybrat. A čím se řídit? Zvolte kombinaci praktičnosti i módy zároveň. Značkové módní doplňky tento účel plní dokonale.

    K jednoduchému zimnímu prošívanému kabátku můžete kombinovat spolu se stylovými šály značkové kabelky, oblíbeným hitem sezóny jsou kabelky Versace. Vyrábí se v mnoha provedeních a stylech, málokdy tedy na ulici uvidíte kabelky stejného typu. Pokud máte rády styl a potrpíte si na doplňky ve všech směrech, neměla byste opomenout svou peněženku. V obchodě budete středem pozornosti, jestliže zvolíte peněženky benetton z nejnovější zimní kolekce. A protože i v zimě svítí slunce, je nanejvýš vhodné mít vždy po ruce i sluneční brýle armani.

    Uspěchaná doba si žádá čas, který sledujeme téměř neustále, a proto bychom ho měly mít na čem sledovat. Hodinky guess potěší vaše oko při každém pohledu, i když zrovna nebudete stíhat ranní autobus. A kde že stylové módní doplňky pořídit? Osobně doporučuji nákup na internetu. Máte jistotu kvality i pravosti zboží a například na e-shopu modik.cz i poštovné zdarma při platbě předem. Stylové zboží za nejlevnější ceny až k vám do pohodlí domova. Tak na co ještě čekat?

     

    Přečtěte si také: