Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Dopřejte své pleti přírodu

    22.10.2012, Zuzana Kůrová

    Každá žena chce dát své pleti jen to nejlepší. Krásná pleť je ozdobou a vizitkou každé ženy a je třeba si ji udržovat už od útlého věku. Naše pleť si totiž všechno pamatuje a na stáří naše hříchy sčítá. Nepodceňujte tedy výběr dobré kosmetiky.

    Nemusíte ale nakupovat drahé preparáty s exoticky znějícími přísadami. Příroda je totiž mnohem šetrnější a účinnější. Přírodní kosmetika je navíc nejen šetrná k pleti, ale i přírodě samé.  Etani je kosmetika, která své výrobky neparfemuje a krémy této značky neobsahují parabeny, takže je vhodná jak pro velmi citlivou pleť, tak například pro pleť zralou.

    Citlivý přístup

    Přírodní kosmetika Etani spojuje nejmodernější technologie s tradiční východní medicínou.

    Produkty obsahují  kolagen a přírodní perlový prášek. Obojí vyhlazuje vrásky a je vhodné pro všechny typy pleti. Díky šetrnosti produktů se jedná o vhodnou kosmetiku pro alergiky.  Krom krémů s kolagenem, které zpomalují projevy stárnutí pokožky, nabízí i jedinečný bělící krém pro ženy, které trápí pigmentové skvrny. Zářivá a sjednocená pleť už díky němu nebude jen snem.

    Zachovejte si mladistvý vzhled

    Podpořit svůj sen o dokonalé pleti můžete i kyselinou ascorbovou, která dokáže vyzmizíkovat i hnědé a stařecké skvrny. Zachovat mladistvý vzhled vaší pleti vám pomůže intenzivní kolagenový krém proti vráskám. Tento jemný krém podporuje tvorbu kolagenu, tak důležitého pro pružnost pokožky. Vyplňuje vrásky a zamezuje tvorbu dalších.  Díky tomu vaše pleť znovu nabude zářivý a hedvábný vzhled.

    Pro krásný vzhled pleti je nutné každodenní čištění. V boji s nečistotou vám pomůže hloubkový čistící krém na bázi pěny, který vaši pleť dokonale vyčistí, zbaví mazu a rozzáří ji.  Na omlazení pleti je výborná kyslíková maska. Péči vyžaduje i křehká pokožka v okolí očí. Oční krém eliminuje mimické vrásky a vyhlazuje oční okolí. Kosmetika Etani nabízí produkty, které zahrnují kompletní péči o pleť, zároveň nabízí i účinné doplňky, jako kolagenový nápoj, které účinnost krémů ještě více podpoří. Etani také nezapomíná na muže a nabízí i kosmetiku šitou na míru silnějšímu pohlaví.

    Přečtěte si také: