Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Rip curl tou pravou značkou pro vás

    31.8.2012, Markéta Vocetková

    Móda nemusí být nepohodlná. Vyberte si správný styl a budete za hvězdu!

    Každý z nás musí denně vyřizovat spoustu povinností. Vyzvednout děti ze školy, chodit do práce a pobíhat okolo domu. Máme toho spousty na práci avšak i my někdy musíme zvolnit. Nikdo z nás není stroj či robot, aby vydržel nápor stresu a zátěže všedních dní. A jak toho dosáhnout? Velmi jednoduše. Lehkou změnou životního stylu. Například změnou outfitu.

    Skvěle vypadat můžete ve všem

    Skvěle vypadat nemusíte jen v krátkých sukýnkách a botičkách na jehlovém podpatku. Ruku na srdce, v podzimních plískanicích to ani nejde. Je tedy vhodná doba zauvažovat nad jiným oblečením, které budeme oblékat a se kterým také zvolníme svůj uspěchaný životní styl. Přesně pro takovéto chvíle je tu značka Rip Curl. Vyznačuje se svou pohodlností, kvalitou a jistým směrem, který vyznačuje. Je oblíbená mezi mladšími lidmi, kteří uznávají kvalitní značku, pohodový styl oblékání.

    Neznamená to však, že Rip Curl musí nosit jen mladí lidé či dokonce bláznivé děti. Ba právě naopak, značka se zaměřuje na všechny generace, takže i dospělí si najdou svůj styl. A co patří k dobré náladě? Jednoznačně hudba! Hudba nám pomáhá v mnoha životních situacích. Po ránu nás probouzí veselými tóny, večer pobaví svou chytlavou melodií, která nás nutí roztančit boky a když je nám nejhůř, vytahuje nás z nejhorších depresí. Hudbu posloucháme prakticky každý den. Tak proč jí neposlouchat stylově a v té nejvyšší kvalitě?

    Je spousta možností, jak to udělat, ale asi tou nejlepší jsou sluchátka skullcandy. Nabízí vám to největší pohodlí a křišťálově čistý zvuk, obohacený o výrazné basy. Zvuk už vám nikdy nebude znít plechově či uměle. Nyní si můžete vychutnat své oblíbené skladby či celá alba až do toho nejmenšího detailu.

    Spojte krásu, eleganci a pohodlí svého oblečení s úžasnou kvalitou nových sluchátek a buďte pány svého dne.

    Více informace naleznete na: http://www.dobryznacky.cz

    Přečtěte si také: