Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Oblečte si chlapa

    29.7.2012, Komerční sdělení

    Každá žena tajně ve skrytu duše sní o muži, který by se oblékal podle jejích představ. Co ale nakonec ve většině případů dostane je Jarda v tričku, riflích a botaskách. Čeští muži až na výjimky příliš stylu nepobrali, ale každá žena má moc svého partnera do určité míry přetvořit. Do karet nám nahrává zejména fakt, že většina mužů nakupování k smrti nesnáší a vidět je v obchodě jak si kupují oblečení je v podstatě fata morgána. I když vám na návštěvu obchodního domu kývnou, jsou otrávení a znechucení. Nervózně přešlapují a vyloženě jim můžete vyčíst z tváře, jak moc by raději byli jinde. Proto vám také na kousky oděvů, které jim předhazujete, ať už jsou míněny pro vás nebo pro ně jen nevědomky kývou. Pokud máte také zkušenost s takovýmto typem muže, pak vězte, že jsou nejraději, když jim šatník obohacuje žena, je jedno jestli partnerka nebo maminka. Vy tak klidně můžete nakupovat oblečení jako dárky pro muže vašeho života a stvořit z něj relativně dobře oblékaného jedince.

    Stylů, do kterých se mohou muži oblékat, je hned několik. Sportovní, elegantní – ten se hodí hlavně pro pracovně úspěšné muže a podnikatele, Frantovi ze slévárny asi oblek nenavléknete, nenucený styl nebo třeba trochu intelektuální. Záleží, co se vám (a chtě nechtě také trochu vašemu partnerovi) líbí. Pokud vyloženě nesnáší uhlazený styl, pak svetr, košile a límečkové tričko jako dárek pro muže asi neuspěje.

    Vaše představy je nutno malinko upravit podle míry jejich aplikovatelnosti na vašem protějšku. Přeci jenom má vlastní názor a nenechá na sebe navléct úplně všechno, i když to byl dárek od jeho nejmilovanější manželky či přítelkyně. Na vyloženě netradiční dárky pro vašeho partnera jako jsou tanga nebo extravagantní kožené oblečení, kovbojské boty na podpatku či jiné výstřelky asi také raději zapomeňte. Čeští muži se drží při zemi a vybočovat příliš nechtějí. Možná, kdybyste měla veliké štěstí, by vás nošením těchto kousků oblažoval při pobytu doma. Raději se smiřte s lehce kompromisním řešením.

    Přečtěte si také: