Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Ozdobte svá ouška krásnými náušnicemi! Které se k vám nejvíc hodí?

    22.7.2012, Markéta Vocetková

    Každé ráno vybíráme kousky oblečení, které k sobě pasují, líčíme se a upravujeme vlasy. A jako poslední třešničkou na dortu – hledáme ty správné náušnice a šperky. Jenže které vybrat? Asi žádná žena nemá doma jen jeden pár náušnic, ba spíše naopak! Často vlastníme pár desítek párů náušnic, avšak ušních dírek máme mnohem méně. Jak se tedy rozhodnout?

    Prvním způsobem je výběr dle barvy a stylu. Ke krajkovému jemnému outfitu se hodí jemné náušnice v pastelových barvách, k rockovému stylu velké kruhy či ohromné závěsy. Vždy je to otázka citu. Dokonalý vzhled můžete pokazit nevhodnou kombinací oblečení a šperků. Vzít si k formálnímu oblečení rockové náušnice, náramky či jiné šperky v neonových barvách asi nebude ten nejlepší nápad.

    Pokud ovšem jdete na párty a chcete udělat dojem a strhnout na sebe veškerou pozornost, můžete zkombinovat odvážné oblečení s bláznivými doplňky. Úspěch máte zaručen! Hitem letošního léta jsou syté barvy – růžová, limetková či modrá.

    Chcete zvýraznit svůj obličej? Vybírejte podle jeho tvaru. Jestliže vlastníte kulatý obličej, nespokojte se s malinkými náušničkami tzv. peckami. Právě vám budou nejvíce slušet dlouhé, visací náušnice – závěsy. Vyrábí se z mnoha různých materiálů, ve spoustě velikostí a tvarů.

    Dámy s hranatou tváří mají více na výběr. Sluší jim téměř každé náušnice. Volit by je měly podle svého účesu, nálady a příležitosti.

    Oválné a podlouhle obličeje si zaslouží kratší a výrazné náušnice, které obličej opticky zkrátí a dodají mu přirozenější vzhled.

    Vždy se rozhodujte s rozvahou a citem. Pokud nemáte náušnice, které se hodí k ostatním šperkům či barevně neladí, snažte se najít takové, které jsou v neutrální barvě například jednoduché kroužky, pecky či kamínky.

    Za náušnice nemusíte nutně utrácet tisíce. Málokdo z nás má tolik prostředků, aby si mohl dovolit několik párů drahých zlatých náušnic. Krásné náušnice pořídíte v obchodech s bižuterií za pár desítek až stovek korun. Když se ztratí, nebude vás to tolik bolet jako ztráta náušnice za tisíce.

    Přečtěte si také: