Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Míče a joja jsou už z módy. Dneska letí QOBOQOB!

    9.5.2012, Marika Postlerová

    Když rodiče svým potomkům pořizují nějakou hračku, zamýšlí se nejen nad její cenou, ale také nad tím, kolik je toho možné s pomocí oné hračky zničit. Představují si nejrůznější tragické scénáře, jak dítě míčem shodí lustr, nebo omylem hodí létací talíř někomu do tváře. Při takovém přemýšlení si nejeden rodič často rozmyslí, jakou hračku do domácnosti pořídí. Obzvláště chlapci jsou v jistém věku spíše zbrklí než moudří, a tak je naše vize katastrofy, počínající rozbitím maličkosti a končící úrazem, reálná každou minutu. Na svět však přichází nový hit, který rodiče zbaví napětí z obav a děti z něj budou „šílet“ radostí.

    [caption id="attachment_98394" align="alignright" width="150" caption="QOBOQOB v akci"]QOBOQOB v akci[/caption]

    Qoboqob je jedinečný skákací disk, který poslouží jako několik hracích předmětů zároveň. Jde o jednoduchou hru, která nabízí individuální i kolektivní formu zábavy. Není veliký, takže se snadno uschová například do kapsy. Je k dostání v pěti různých fluoreskujících barvách – oranžové, zelené, modré, žluté a růžové.

    Pro ty, kteří milují freestyle, je qoboqob ten pravý druh zábavy. Vypadá jednoduše, ale dají se s ním naučit nejrůznější kousky, které ohromí okolí. Splní stejný účel jako létací disk, jojo nebo klasický míč. Dokáže skákat a odrážet se od stěny. Můžete s ním házet, přičemž je docíleno stejného efektu jako s frisbee. V neposlední řadě už konečně není nutné hledat dokonale placaté kameny na házení „žabek“, qoboqob splní svůj úkol na jedničku.

    Qoboqob je na našem trhu naprostou novinkou. V prodeji je teprve od prvního května tohoto roku. Vývoj a výroba probíhala v Holandsku a qoboqob splňuje veškeré bezpečnostní požadavky a nařízení.

    [caption id="attachment_98395" align="alignleft" width="150" caption="QOBOQOB"]QOBOQOB[/caption]

    S touto novou hrou zkrátka u svého dítěte zabodujete na plné čáře. Užije si spoustu zábavy, ale také se mu zvýší jeho motorické dovednosti. Jednoduše se přestaňte dívat na to, jak vaše dítě hraje celé dny počítačové hry a vyžeňte ho ven na trochu čerstvého vzduchu. Uvidíte, že s touto freestyle hrou ho brzy budete muset téměř zahánět zpět.

    Přečtěte si také: