Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Výběr podlahy: Vsaďte na kvalitu a originalitu!

    21.2.2012, Marika Postlerová

    Zařizování bytu patří pro mnoho lidí k oblíbeným zálibám. Někdy však i jim dojde dech, když mají vybírat ten správný design podlahy. Dříve velmi oblíbeným celoplošným kobercům již odzvonilo, dnes se sází na originalitu a pohodlí plovoucích podlah a kvalitní podlahy značky PARADOR tyto parametry splňují brilantně!

    Plovoucí podlahy nejsou jen skvělým designovým doplňkem celého interiéru, nabízí také mnohé technické inovace, které uvítá každá domácnost. Jedna z velkých výhod, především pro bytové jednotky, je jejich akustická izolace. Zabraňuje jak šíření zvuku vzduchem, tak jeho šíření kontaktem s konstrukcí. Mnohý obyvatel panelového bytu se mnou bude nejspíš souhlasit, že často stačí i jemné zvýšení hlasitosti hudby a soused už celý rudý klepe na dveře! Podlaha by tyto nežádoucí jevy měla zmírnit, ne-li téměř odstranit.

    Neznám snad jediného člověka, který by měl rád zdlouhavost a špínu, které přináší přestavba bytu či domu. Při pokládce plovoucích podlah vám odpadne starost alespoň o jednu z nejúmornějších prací při rekonstrukci. Jejich montáž i demontáž je rychlou, snadnou a až překvapivě čistou prací a ani následná údržba nezabere příliš času.

    Ze sortimentu podlah PARADOR si vybere každý. Milovníci čistoty jistě uvítají nenáročnost laminátových podlah, ale i design, který autenticky zpodobňuje kvalitní dřevo nebo jiné oblíbené materiály. Ti, kteří však sází na klasiku, budou jistě nadšeni z širokého množství podlah dřevěných. Dřevěné podlahy jsou vysoce kvalitní, odolné a navozují pocit tepla „rodinného krbu“.

    A jak se správně rozhodnout, kterou plovoucí podlahu vybrat? Především nesmíme zapomenout zauvažovat, jak moc budeme podlahu zatěžovat. Čím silnější bude nášlapná vrstva, tím déle nám podlaha vydrží. Velmi důležité je ale také zvolit kvalitní podklad. Plovoucí podlahy jsou náchylné na vlhko, proto by podklad měl být dostatečně suchý!

    Pokládání podlahy už nemusí být hororem ani pro ty, kteří mají k přestavbám odpor. Nechte se unést jednoduchostí plovoucích podlah a staňte se sami sobě designéry!

    Přečtěte si také: