Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Jak oslavence dárkem neunudit, ale opravdu potěšit? Internet poradí!

    13.7.2011, Tereza Menclová

    Několikrát do roka se potýkáme s klasickým problémem – jaký dárek koupit kamarádce, příteli, rodičům či sourozencům? Lze vůbec ještě vymyslet něco nápaditého, když se koloběh svátků, narozenin a Vánoc rok co rok opakuje? Určitě ano, zkuste prozkoumat internet - naleznete spoustu tipů na originální dárky, které zaručeně udělají vašim blízkým radost.

    Je přitom jedno, jestli sháníte dárek pro muže, pro ženu, pro děti, miminka, seniory, milenky či rybáře. Internet se hemží tipy na zajímavé dárky pro každého.

    Inspirujete se a najednou bude výběr dárku pro manžela, přítele či bratra úplná hračka. Domácího kutila potěšíte například multifunkčním skládacím nožem nebo bateriovou domácí dílnou s odolným nářadím. Gurmáni a milovníci dobrého pití zase náležitě ocení jak gurmánskou kazetu plnou zahraničních delikates, tak jiné dárkové sady s lahvemi kvalitního alkoholu, s doutníkem a mnohými pochutinami. Pěkným dárkem v teplých letních měsících může být rovněž padnoucí vodácké tričko s originálním potiskem či komfortní stan vhodný pro letní kempování, který jednoduše rozložíte během pár vteřin.

    Pro ženy se najdou nejen praktické dárky do domácnosti, jako robotický vysavač, pěnič mléka, příjemná deka a kvalitní fritéza, ale také pěkné a elegantní sady s čaji, sladké belgické pralinky, dárková kazeta s výborným vínem a mnoho dalšího. Těmito dárky můžete potěšit manželku, maminku, i přítelkyni.

    Jistě objevíte i řadu tipů na dárky pro vaše ratolesti. Vedle termo plyšových hraček, motokáry či dětského nádobí jsou současným velkým hitem sedací vaky. Umístit je můžete na zahradě nebo přímo v bytě, poslouží jako prolézačka pro děti i jako pohodlné a stabilní křeslo. Vaky obsahují polystyrenové kuličky, které absorbují lidské teplo a díky tomu příjemně hřejí.

    Toto je jen malá ochutnávka z bohaté nabídky originálních dárků pro vaše blízké. Zkuste se těmito tipy řídit, a uvidíte, že obdarovaného zaručeně překvapíte a potěšíte !

    Přečtěte si také: