Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Najděte si práci z pohodlí domova!

    19.1.2011, Antonín Šebík

    Jste právě na mateřské dovolené a brzy se budete muset zařadit do pracovního procesu, jenže zatím nevíte, kde se uplatnit? Nebo naopak práci máte, ale vůbec to není podle vašeho gusta a k tomu si nerozumíte se zaměstnavatelem? Přes nový job portál Extra práce (extra-prace.cz) můžete najít zaměstnání přesně podle svých představ a k tomu z pohodlí vašeho domova.

     

    Je známo, že naprosto nikoho nebaví stát frontu na pracovním úřadě a jednat s občas ne příliš milými úřednicemi. Člověk si také nepřipadá zrovna důstojně, když musí navštívit takovouto instituci. Na portálu extra-prace.cz vás však nic takového nečeká. K tomu si můžete bez problému prohlédnout detail všech pracovních nabídek a v klidu o nich popřemýšlet.

    Na tomto novém portálu je navíc nabídka práce opravdu široká. Zahrnuje nejen celou Českou republiku, ale také naše slovenské sousedy. Další velikou výhodou je její každodenní aktualizace, takže pokud vás dnes nic nezaujme, chvíli počkejte, zítra zde možná objevíte přesně to, co jste si představovali.

    Jednou z dalších služeb, které tento portál poskytuje, je též vkládání inzerce práce zdarma. Pokud tedy práci nehledáte, ale naopak ji nabízíte, nikdo po vás nebude chtít zkasírovat, pokud ji budete chtít nabízet právě zde. Vedle prezentování vlastní inzerce zde můžete využít také možnost vkládání životopisů. To je docela výhodný krok, protože s vlastním životopisem na těchto stránkách se zvyšuje vaše šance, že zaujmete potenciálního zaměstnavatele v co nejrychlejším čase. A jak všichni víme – rychlost je při hledání práce jeden z nejdůležitějších faktorů.

    Extra práce je kromě všech těchto výhod také portálem velmi přehledným a nabízí vyhledávání práce podle mnoha kritérií. To je další “zlepšovák”, který vám usnadní práci při hledání. Hned na začátku si můžete vyrat, zda hledáte brigádu pro studenty, HPP, nabídku práce na zkrácený úvazek nebo opravdu dlouhodobou práci. Stačí tedy zabrousit na Extra práci, proklikat se k tomu pravému a uvidíte – třeba budou vaše dnešní problémy zítra minulostí.

    Přečtěte si také: