Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vánoční speciál: Co přikoupit na poslední chvíli? Zážitek, službu nebo krásný dárek! A se slevou!

    16.12.2010, Antonín Šebík

    Vánoce se kvapem blíží, nákupní centra praskají ve švech, všichni okolo pobíhají z jednoho obchůdku do druhého a hledají, čím by ještě svým blízkým udělali radost. Přecpaným obchodům se však můžete lehce vyhnout a navíc darovat velice originální dárek. Chcete vědět, jak?

    Řešením jsou hromadné slevy. Jistě jste si serverů s hromadnými slevami již také všimli. V poslední době se jich na českém internetu vyrojilo hned několik. A to mluvíme jen o těch velkých. Díky nim můžete pořídit třeba romantickou večeři pro dva, kurz sebeobrany nebo třeba kvalitní víno. A to vše za zlomek původní ceny. Nemusíte se bát, háček není nikde, díky slevám totiž prodejci zboží a poskytovatelé služeb prodají mnohem více, než by prodali obvykle, a to tak můžou promítnout do zajímavé slevy. Ty jsou vždy v řádu desítek procent, občas se setkáte i se slevami 90 % a více. Vždy však musíte stihnout zakoupit si vybrané zboží včas – sleva platí obvykle 24 nebo 48 hodin.

    Zajímavým tipem na jeden takový server může být portál hromadných slev CITYHIT.cz. Na rozdíl od jiných slevových portálů, které stále dokola nabízejí slevy na masáže nebo večeře, se CITYHIT.cz specializuje na zboží v pravém slova smyslu – tedy výrobky. Můžete tak pod stromeček na poslední chvíli pořídit diář na nadcházející rok, značkovou bundu, nebo třeba autolékárničku odpovídající novému zákonu. Vše za zlomek původní ceny, ale s plnou původní kvalitou. Další možností je pak věnovat pěkný zážitek – je libo tandemový seskok, jízdu ve Ferrari na závodním okruhu nebo projížďku tankem? Není problém! Svého obdarovaného rozhodně potěšíte originálním a netradičním dárkem, a navíc ušetříte nemalé peníze.

    Nakupování přes internet bylo vždy zábavné a rychlé. Vyhnete se díky němu stresu v tlačenici ostatních nakupujících a předejdete možným krádežím v nákupních centrech – zloději mají s nadcházejícími Vánocemi skutečně žně, a byla by škoda mít zkažené svátky kvůli nějakému lapkovi. Teď však můžete nákupem na internetu prostřednictvím hromadného nakupování nemálo ušetřit!

    Přečtěte si také: