Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Krásy Bulharska čekají na vaše objevení!

    18.1.2014, Kateřina Ondíková

    Je na vás letošní pošmourné zimní počasí bez sněhu a pravé zimy příliš dlouhé? Zkracujete si večery listováním v katalozích cestovních agentur a hledáte to pravé místo pro vaši zaslouženou letní dovolenou? Máte-li dost lokalit, které znáte jako své boty a každou mušličku na pláži vylovily vaše dítka již při loňských vodních hrátkách, pak je čas zvolit novou cílovou destinaci vaší dovolené!

    Neprávem opomíjený stát v jihovýchodní části Evropy na Balkánském poloostrově vás dostane svou vlídností místních obyvatel, cen i příjemným černomořským klima! Bulharsko je ideální místem vaší rodinné dovolené, kde si své vyžití najde každý člen zvlášť, tak i rodina jako celek. Patříte-li mezi gurmány, jež rádi ochutnávají exotickou kuchyni, u čevabčiči jistě neskončíte! Musaka, tarator a jiné pochoutky netrpělivě čekají, až je při láhvi dobrého bulharského vína ochutnáte! Zájezdy Bulharsko si opravdu vychutnáte všemy smysly.

    Černé moře nabízí víc, než jen lenošení na dlouhých písčitých plážích! Ne nadarmo si na jeho pobřeží koupil apartmán jeden z nejznámějších českých moderátorů. Připadá-li vám dovolená v Bulharsko jako retro, kam jezdili za mlada s výjezdní doložkou stavět bábovičky vaši rodiče, nemusí! Nové hotelové komplexy vás dopřejí potřebný luxus i soukromí, stačí si jen vybrat ten pravý!

    Dovolená dostupná každému

    Klasické zájezdy, kdy si můžete v klidu vybrat, jaký resort je pro vás ten pravý, vás okouzlí nejen rozmanitou nabídkou, ale především cenou! Pak už jen stačí začít se těšit na toulky po malebných uličkách Burgasu, který patří k největšímu přístavu v zemi, nebo se vtáhnout do časů dávno minulých při pátrání a objevování památek na seznamu UNESCO ve městě Nesebar!

    Dovolené Bulharsko je jasnou volbou, pokud hledáte odpočinek bez dlouhého stresujícího letu, nutných očkování a týdnů příprav. Za pár hodin letu dosedáte v zemi zalitém slunce, dobrého vína a jídla. Pokud si svou dovolenou nestačí koupit včas, last minute Bulharsko je záložním plánem, na který se můžete stoprocentně spolehnout. Zabalit plavky a můžete vyrazit!

    Přečtěte si také: