Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vaše kuchyň si zaslouží kvalitní nádobí

    5.1.2014, Alice Jendelová

    Vánoce jsou za námi, nastal nový rok a s ním i nová předsevzetí. Patří mezi ta vaše i nově vybavit svou kuchyň? Banquet nádobí je místo, kde najdete vše.

    Banquet nádobí je místo, kde najdete vše. Hrnce, příbory, talíře, sklenice i celé jídelní sady. Na jednom e-shopu tak zvládnete vybavit celou kuchyň od linky po bar.

    Pro vaření jsou nejdůležitější hrnce

    Každý potřebuje k vaření kvalitní hrnce a určitě si nikdo nevystačíme s jedním kastrůlkem. V nabídce naleznete jak smaltované a nerezové sady nádobí, tak i keramické hrnce. Vybavujete-li kuchyň nově, sáhněte určitě po celé sadě. Popřemýšlejte, jaké hrnce rozhodně využijete a pokud se rozhodnete pro sadu, kde je opravdu hodně kusů, kupujte je rovnou i s poklicemi.

    A rozhodně by vám neměl chybět pořádný „papiňák“. Prohlédněte si tedy určitě i tlakové hrnce, protože tak získáte pomocníka pro opravdu rychlé vaření. Tlakové hrnce banquet jsou vyráběny z kvalitního nerezu a k dostání jsou základní a komfortnější, vybavené otočnou poklicí a tříprvkovým bezpečnostním systémem.

    A na čem jídlo podávat?

    Hrnce na uvaření máme, teď ještě na čem servírovat. Stránky nabízejí i celé sady talířů včetně šálků. Výhodně tak zakoupíte například třicetidílnou sadu, kde najdete hluboké, mělké a desertní talíře i šálky s podšálky. Vybírejte jak z moderních vzorů a tvarů, tak z klasiky jako je cibulákový vzor. Samozřejmě je možné koupit i samostatné talíře, pokud vám chybí zrovna některý druh. V sortimentu najdete i dětské sady nádobí s oblíbenými motivy.

    A už chybí jen příbor

    A když už je navařeno i naservírováno, můžeme se pustit do jídla s novými příbory. Banquet nabízí i sady příborů a výběr je opravdu široký. Najdete příbory vhodné pro každou příležitost, jak pro klasické stolování, tak i steakové příbory, které mají zubaté ostří pro snadné krájení masa. Vybírejte i s několika dekorů samotných rukojetí, přesně podle vašeho stylu a vkusu.

    Žádnému pořádnému kuchaři však nesmějí chybět kvalitní nože. Vše, co potřebujete, najdete na jednom místě, ať už jsou to kuchyňské, keramické nože banquet nebo moderní nože s nepřilnavým povrchem. Nechybí ani bambusový nůž vhodný na chléb či celé sady nožů včetně stojánků.

    S novým, kvalitním nádobím se bude vařit hned lépe a navíc ušetříte.

    Přečtěte si také: