Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Tipy na vánoční dárky pro pět vašich nejbližších

    23.11.2013, Komerční sdělení

    Už máte sepsaný seznam nákupu vánočních dárků pro vaše nejbližší? Že ne? Možná vám pomůže následující článek, ve kterém vám představíme tipy na oblíbené dárky – zážitky.  Představme si „klasický seznam“ – manžel/manželka, bratr/sestra, dcera/syn, maminka/tatínek, tchýně s tchánem. Váš seznam se může lehce lišit, ale i tak si jistě vyberete z následujících tipů na dárky.

    Umíte si představit, že za chvilku vyřešíte a „nakoupíte“ pět vánočních dárků, které byste v obchodě sháněli a vybírali několik hodin? Konec představám – vzhůru do toho!

    Pro manžela nebo manželku pod stromeček

    Taky nemáte rádi „měkké“ dárky – jak se říká každoročně zabalenému oblečení ve vánočním papíře. Ne svetry, ne ponožky, ne další šála. Chcete opravdu překvapit svou drahou polovičku?

    Co třeba darovat přítelkyni, manželce „Luxusní wellness den pro dámy“

    Zabalený dárkový certifikát v překrásné krabičce oznámí vaší milé, že bude moci na několik hodin zcela zapomenout na všední starost, svěřit se do rukou odborníků na slovo vzatých a užít si soukromý luxusní wellness den. Co všechno si užije? Například vířivku, saunu, masáže a vonné koupele, nebude chybět čerstvé ovoce a osvěžující citronová voda. Tímto dárkem ukážete své partnerce, že si jí pravdu ceníte.

    Co třeba darovat příteli, manželovi

    „Letecký trenažér Boeing 737“

    S tímto zážitkem si váš partner zkusí, jaké to je být opravdovým pilotem Boeingu 737. Zkušený instruktor mu vše vysvětlí a pak vedle něj usedne do sedadla co-pilota. Co bude dál, už je jen na zručnosti obdarovaného.

    Vánoční super tip pro potomky a sourozence

    Má váš syn nebo bratr rád opravdový adrenalin? Má rád rychlá auta? Má vaše dcera nebo sestra řidičský průkaz, ale když s ní jedete, tak se neudržíte a máte stále připomínky a v každé zatáčce tajíte dech? Pak vám jistě přijdou vhod originální dárky.

    Co třeba darovat synovi nebo bratrovi „Jízdu ve Ferrari“

    Má-li rád obdarovaný rychlá auta, pak neváhejte, protože svézt se ve světoznámém Ferrari na a mít možnost ho dokonce řídit, to je vánoční dárek, na který určitě nezapomene. Udělejte vánočním dárkem opravdu radost, u tohoto zážitku je úspěch jistý.

    Co třeba darovat dceři nebo sestře

    „Školu smyku“

    Jedinečný dárek, originální nápad, dárek, který v sobě skrývá zábavu, adrenalin i poučení. Je obdarovaná řidička? Pomozte jí zdokonalit své řidičské schopnosti a naučit se zásadám bezpečné jízdy. Darujte jí kurz školy smyku. Díky vám bude mít možnost si pod odborným vedením vyzkoušet jízdu ve ztížených podmínkách, naučit se zvládat smyk a řízení tzv. defenzivním způsobem jízdy.

    Ještě vám zbývá vymyslet dárek pro tchyni, tchána nebo rodiče?

    Asi více než mezi adrenalinovými dárky vybírejte něco, co vaše blízké potěší, co je pohladí po duši, co jim na chvilku dovolí „vypnout“ a pořádně si odpočinout. Přesně takový může být věnovaný zážitkový pobyt.

    Co třeba jim darovat

    „Víkend v pivních lázních

    Víkend v pivních lázních v Rožnově pod Radhoštěm se bude líbit starším i mladším ročníkům. Pobytový balíček obsahuje unikátní pivní koupele, masáže s aromaterapií a ubytování v luxusním hotelu.

    Přečtěte si také: