Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Oživte své auto moderními autopotahy

    20.11.2013, Komerční sdělení

    Každé auto může vypadat stylově a trendy, dáte-li mu dostatek pozornosti a péče. Jsou-li autopotahy ve vašem voze ušpiněné, ošoupané nebo fádní, budete se v něm cítit nepříjemně a váš požitek z jízdy bude negativně ovlivněn. Oblékněte ho tedy do příjemných barev a kvalitního materiálu a vnímejte prostor vozu v jiných dimenzích.

    Autopotahy univerzální i šité na míru naleznete v internetovém obchodě Vopi s.r.o. Na jeho stránkách objevíte širokou nabídku přesných autopotahů odpovídajících rozměrům jednotlivých typů aut i kvalitních univerzálních potahů, které jsou vhodné i do aut s bočními airbagy. Téměř všechny modely se prodávají v několika barvách, z nichž můžete zabrousit jak do klasických vzorů a barevné dispozice, tak do nápaditějších barev.

    Autopotahy na míru jsou většinou celolátkové a přesně kopírují tvar sedadel. Obvykle jsou podvrstveny molitanem nebo vatelínem a mají na sobě mřížku pro jejich lepší a snadnější údržbu. V konfigurátoru přesných autopotahů uvedených na stránkách společnosti Vopi si můžete dle kategorií zvolit potahy odpovídající vašim představám a následně je jednoduše objednat. Stačí, když budete znát značku a model vozidla, materiál a barevné provedení, které si přejete, a na základě těchto požadavků potahy do auta objednáte.

    Pro komplexní pozitivní dojem z interiéru vozu je třeba do auta doplnit i vhodné autokoberce. Na zimu se hodí autokoberce gumové, které chrání podlahu auta před znečištěním, vodou a jinými neduhy. Při koupi autokoberců je třeba dbát přesných rozměrů, aby jejich tvar přesně kopíroval prostor podlahy a měl ideálně okraje. Ty ochrání podlahu před proniknutím vody mimo autokoberce.

    Kompletní výběr autokoberců naleznete pod odkazem www.vopi.cz/autokoberce/. Zde můžete kromě gumových typů najít i textilní druhy, které působí stylově, nicméně jsou vhodnější pro suché období jara a léta. Výběr autokoberců slaďte s výběrem autopotahů a najděte komplexní design, který rozzáří váš interiér vozu a zlepší celkový dojem z jeho prostor. Hledejte inspiraci online a objednejte výrobky odpovídající vašim přání.

    Přečtěte si také: