Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Fotokniha za několik minut

    1.9.2013, Radka Kapuciánová

    Chcete darovat fotoknihu? Nebo třeba fotoplátno či fotopřání? Čtětě dále, abyste se o těchto originálních a krásných dárcích dočetli více. Nyní i s bonusem...

    Sháníte krásný a vkusný dárek, který každý zajisté ocení? Nemusíte již hledat – zakupte fotoknihu! Navíc získáte i bonus 200Kč pro nové zákazníky, stačí se jednoduše a rychle zaregistrovat na webových stránkách společnosti Piklio.

    Fotokniha je oblíbenou náhradou klasických fotoalb. Výhoda oproti těm klasickým spočívá v tom, že si sami zvolíte, jak bude fotokniha vypadat – jestli bude na šířku či na výšku, jak dovnitř umístíte fotografie, jaké bude pozadí, jaká bude velikost a design, kolik stran bude mít. Ať již tedy budete chtít malou knížku, kde budete mít pohromadě fotky z dovolené, nebo chcete velkou luxusní knihu na fotky ze svatby a dalších velkých životních událostí, vyberete si. Stačí na webu najít fotoknihy společnosti Piklio a z velmi přehledně zpracované tabulky si vybrat požadovaný formát, styl a velikost, v dalším kroku pak nahrajete vaše fotografie a během několika následujících sekund se vám vytvoří váš projekt, který dál můžete upravovat dle své libosti.

    Jestliže však máte doma fotografie, kterými byste se rádi pochlubili svým návštěvám, aniž byste museli otevírat rodinná alba, zvolte originální dárek – fotoplátno. Zvolit opět můžete ze široké nabídky různých formátů, materiálů pláten i rámů nebo můžete vybrat možnost fotoplátna bez rámu, to je jen na vás.

    Buďte originální a pošlete přátelům či vašemu partnerovi fotopřání! Opět můžete zvolit z různých formátů a mnoha stylů zahrnujících blahopřání k narozeninám, přání k Vánocům, pozvánky na párty apod. Samozřejmostí je, že dovnitř fotopřání můžete napsat jakýkoli vzkaz. Vyrobit vlastní fotopřání je jednoduché, rychlé, levné, ale zaručeně potěší každého obdarovaného.

    Přemýšlíte nad svatebním darem? Nechcete darovat nic, co by novomanželé nevyužili, nebo čeho by mohli dostat více exemplářů? Pak není nic jednoduššího a zároveň elegantního, než pořídit dárkový certifikát na Piklio fotoslužby. Vybrat můžete z hodnot 500Kč, 1000Kč a nebo 2000Kč. Můžete si být jisti, že novomanželé vašeho daru jistě rádi využijí.

    Přečtěte si také: