Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nejlepší web pro hry online

    4.7.2013, Kateřina Ondíková

    Rodiče často láteří nad časem, který jejich děti věnují hraní her na počítačích a noteboocích. Avšak jinou aktivitu jim díky svému vytížení, nebo lenosti (svědomí je jen vaše), nedokážou nabídnout. Zajímali jste se však někdy, jaké hry vaše děti vlastně hrají? Ano, jsou hry válečné a strategické, kde teče krev proudem, ale jsou však počítačové hry, které dokážou rozvíjet logické myšlení i sociální cítění vašeho dítěte. Neházejte všechny počítačové hry do jednoho pytle!

    Pokud chcete být svým dětem zase o krok blíže, zkuste se jim občas věnovat. Máte-li doma počítačového maniaka, pak buďte stylový a doporučte mu nový herní web s online hrami. Uvidíte, jakou chválu si tímto krokem vysloužíte! Hry online sice zabírají vaším ratolestem spoustu času, ale zase lepší než kdyby bezcílně bloumaly po ulicích, případně se chytly špatné party!

    Vítejte ve světě online!

    Všechny hry nejsou jen triky, jak co nejrychleji pozabíjet, co možná největší počet lidí. Například hry pro dívky dokážou rozvíjet jejich holčičí cítění, ať už se jedná o domácí práce nebo péči o zvířata. Pokud toužíte zdokonalit své dítě v cizích jazycích, her pro rozšíření a utvrzení slovní zásoby jsou nejlepší možnou volbou. Je to jednoduché učení hrou, které dokáže chytnout i dospěláky.

    Na našem nově vzniklém webu, který je velmi oblíbený, díky své široké paletě, jak placených, tak her zdarma, najdete hry všeho žánru. Menší děti a jejich rodiče jistě ocení již zmíněné hry zdarma. Nemusíte vkládat žádné vstupní poplatky, jen se připojíte a hrajete online. Velmi oblíbenými hrami jsou hry pro dva. Můžete zde hrát jak hry, při níž budujete, boříte, utíkáte před zloduchy světa nebo jednoduše hrajete stolní kopanou pomocí online rozhraní!

    Pokud toužíte trávit se svými ratolestmi více času, můžete se počítačové klání zúčastnit i vy! Uvidíte, jaké máte mezery ve světě online her a přiučíte se zároveň spoustě nových věcí. Náš web plný online her čeká na vaše připojení!

     

    Přečtěte si také: