Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Nadčasové a elegantní celoskleněné dveře a obklady pro váš domov

    3.7.2013, Kateřina Ondíková

    Je krásné a zároveň náročné vytvářet nový domov či prostory vaší firmy. Ve spoustě situací si v dnešní době můžete pomoci bytovými architekty, ale pokud chcete mít bydlení podle svých přání, budete se muset zapojit i vy! Je jednoduché a snadné dojít do nejbližšího hobby marketu, potažmo k výrobci dveří a obkladů. Pokud však chcete bydlet nadčasově, pak budete muset zvolit delší, za to krásnou a elegantní cestu!

    Na začátku sníte o krásných nových prostorech. Malujete si, jak snadné to bude. Sháníte reference na firmy, ptáte se ve svém okolí. Najednou dojdete do bodu, že nechcete na chlup stejný interiér, jako má každý druhý. Pak nezbývá, než se odprostit od klasických nudných stavebních prvků, jako jsou zděné zdi a vsadit na vzdušnost.

    Ideální prvkem do vašich kanceláři a domovů (i když to zprvu působí netypicky) jsou celoskleněné stěny. Nejen, že vám nabídnout odlehčení celého interiéru, ale zároveň působí jemně a nenuceně. Každý kdo, vstoupí do prostoru odděleným celoskleněnými stěnami se cítí volně a uvolněně. Ideální místo na pracovní schůzky nebo zasedací místnosti! Doma stěny oceníte hlavně v menších bytech, kde zmizí stísněnost a rázem bude vše vypadat větší.

    Sklo, kam se podíváš!

    Pokud si však na takové experimenty přeci jen netroufáte, zkuste malé krůčky. Své staré dveře nahraďte skleněnými nástupci. Uvidíte, kolik světla skleněné dveře do místností přinesou! Skleněné dveře můžeme využít v celém interiéru. Nejlépe se hodí do koupelen, využívají se především do saunovacích či parních boxů. V prostorách kanceláří jsou velmi žádané, neboť nám umožňují být v neustálém očním spojení s ruchem, který na pracovišti panuje.

    Pokud si lámete hlavu s obklady, například do nově budované kuchyně, pak si prolistujte katalog obkladů. Skleněné obklady do kuchyně jsou stylové a zároveň nenáročné na svou údržbu. Budete překvapeni, jak snadné žití se skleněnými obklady zažijete. Žádné zdlouhavé čištění spár kachlíků, krásné rovné plochy budou ozdobou vaší kuchyně!

    Více se můžete dočíst o trendu celoskleněných dvěří na portálu iDnes.cz v sekci bydlení. Váháte-li nad užitím skla v interiérech, nechte si poradit od odborníků. Prodiskutují, jaké prvky jsou pro vás vhodné a navrhnout řešení na míru podle vašich přání a představ!

     

    Přečtěte si také: