Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Vaříme dětem s láskou, zn. rychle a jednoduše

    1.7.2013, Radka Kapuciánová

    Neradi trávíte doma v kuchyni spoustu času? Poradíme vám, jak zajistit rodině kvalitní domácí stravu bez náročných a zdlouhavých příprav.

    Máte rádi dobré jídlo, ale neradi trávíte v kuchyni mnoho času? Máte doma děti, kterým byste rádi dopřáli to nejlepší? Pak vězte, že to není nic těžkého. Na trhu existuje pomocník do kuchyně zvaný thermomix, který vám usnadní práci a se kterým především vykouzlíte pro svou rodinu zdravé jídlo bez zbytečného času navíc stráveného v kuchyni.

    Thermomix vám plně nahradí celých dvanáct přístrojů v jednom. Ušetříte tak samozřejmě nejen místo, ale i rodinné finance, které můžete použít jinde. Investice do thermomixu se opravdu vyplatí. Thermomix totiž dokáže téměř vše, rychle a jednoduše. Uvaříte v něm pro celou rodinu například chutného lososa na páře i s přílohou, například bramborami. Celé jídlo si díky vaření v páře ponechává všechny vitamíny, jelikož takovýto druh přípravy jídla je velmi šetrný. U nás doma vaříme dětem nejrůznější speciality i klasická jídla díky šetrnému způsobu přípravy a tím, že si nakupujeme sami, víme, z čeho dětem vaříme. Připravit v tomto kuchyňském zázraku můžete i nejrůznější domácí marmelády, pyré, zeleninu a všechny druhy masa a ryb, nic z toho není pro thermomix problém. Perfektní jsou třeba domácí přesnídávky, na kterých si pochutnají nejen ti nejmenší, ale i dospělí. Dětská strava vůbec nemusí být náročná na přípravu, přesvědčte se sami. Uvařte rychle, levně a především kvalitně bez éček.

    Přečíst si však o thermomixu můžete mnohé a stejně plně nedoceníte jeho krásu a užitečnost. Právě proto, že si firma Vorwerk toto uvědomuje, můžete si na webových stránkách firmy zajistit předvedení výrobku přímo u vás doma, kde dostanete šanci si výrobek sami zdarma vyzkoušet, ohmatat a ochutnat vše, co si sami připravíte.

    Jestliže se rozhodnete si thermomix zakoupit, dostanete k němu zdarma hned dvě kuchařky, kde je podrobně napsáno, jak s výrobkem zacházet u toho kterého receptu. Další inspiraci pro vaření dětem najdete nejen na oficiálních stránkách www.svetreceptu.cz.

    Přečtěte si také: