Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Zastavárna Praha pomáhá při finančních potížích

    10.6.2013, Kateřina Ondíková

    Mezi lidmi panuje rozšířený mýtus o zastavárnách. Vidíme je jako doupata hříchů patřící nenasytným lichvářům. Dnešní podoba zastavárny je však zcela odlišná. Nabízí finanční pomoc lidem v časech zlých, kdy nemohou splácet své závazky nebo potřebují urychleně finanční vzpruhu na své trable a starosti. Využít služeb zastaváren může každý!

    Občas nastanou situace, kdy naše finanční vyhlídky nejsou růžové. Automaticky začneme hledat možnosti, jak se vyhnout temným uličkám, který jsou spletené z dluhů a nesplácení půjček a úvěrů. Pokud nám banky odmítnout poskytnou další půjčku nebo snížení splátek, musíme hledat dál. Jistě každý z nás slyšel leccos o službách zastaváren, pojďme se však společně podívat na jejich pomyslnou pomocnou ruku, kterou nám podávají v případě našich nesnází!

    Zástavy, jako jistota hotovosti

    Zastavárna Praha nabízí dvě možnosti, jak zahojit své finanční bolístky. Potřebujete-li hotovost ihned za věci, které mají svou hodnotu, a dokážete se jich vzdát, pak se jedná o tzv. výkup. Výkup znamená odkoupení majetku za hotové. Nejčastěji vykupujeme zlato i drahé kovy, diamanty. Dokážeme však vykoupit i nemovitosti, auta i luxusní vozy. Záleží jen na vás, co nám nabídnete. Klientovi vždy nabízíme maximální výkupní cenu!

    Druhou možností je zástava. Tento druh opatření si finančních prostředků funguje dlouhá století. Zástavy fungují na principu zastavení dané věci, či nemovitosti. Poté vám vyplatí stejně ,jako u výkupu, maximální možnou cenu hodnoty dané zástavy. Zástavy lidé využívají v případě, pokud potřebují hotovost na nezbytně krátkou dobu a vědí, že peníze budou mít na vyplacení zástavy zpět. Nejčastější je zástava automobilu. Dokážeme zastavit jakýkoli vůz, s ohledem na jeho technický stav a stáří. V praxi zástava znamená, že vozem dál jezdíte, i když hotovost již byla vyplacena. Stejně je tomu i u zástav domů a bytů. Zástava nemovitostí vyřeší vaše finanční zakolísání a peníze dostanete vyplaceny ihned na ruku.

    Zastavárna Praha přistupuje ke svým klientům vždy individuálně. Pokud máte další dotazy nebo uvažujete o využití služeb zastavárny, pak se s námi můžete spojit telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu. Budete se na vás těšit a společně nalezneme finanční řešení pro dnešní těžké časy!

    Přečtěte si také: