Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Zastárna Praha zastaví váš vůz i nemovistost bez otálení!

    8.6.2013, Kateřina Ondíková

    Peníze jsou středobodem světa. Je to tak od pradávna, vždy bylo a bude. Pokud pomyslný mamon máme, otevírají se nám netušené možnosti. Je-li peněz nedostatek, nastávají problémy, hádky, ztrácíme pevnou půdu pod nohama. Přijdeme-li o finanční rezervu ze dne na den bez možnosti přípravy na neočekávanou situaci, hledáme řešení pro naši finanční tíseň, kde se dá. Zapomeňte na půjčky s vysokým úrokem, který vám zlomí vaz. Zapuďte myšlenku na lichváře. Řešte své problémy s rozumem!

    Dnešní doba je těžká. Lidé přicházejí o zaměstnání každý den bez udání důvodu, banky jsou nejistými peněžními institucemi. Aby se lidí mohli protloukat ze dne na den, stojí vše spoustu peněz. Není divu, že přibývá více a více půjček, hypoték a různých úvěrů. Přijdeme-li o stálý příjem, složenky se vrší jedna za druhou a my úpěnlivě hledáme finanční vzpruhu.

    Potřebujete-li peníze ihned, pak využijte služeb zastaváren. Skvělou službou v podobě zastavení vaší nemovitosti nebo vozu nabízí Zastavárna Praha! Vykoupí vaši nemovitost a částku vyplatí ihned. Žádné otálení a i přes to nabízíme garanci nejvyšší možné zástavní ceny! Pokud jste majitelem vozu, vykoupíme rádi vaše nové i ojeté auto. Abychom vám stejně jako u zástavy nemovitostí mohli nabídnout nejvyšší možnou cenu, bude váš vůz podroben profesionální servisní prohlídce a celkovému zhodnocení stavu vozu, včetně země původu a roku výroby.

    Vykoupíme vozy i diamanty

    Dále dokážeme vykoupit zlato, šperky i cenné kameny. Záleží jen na vás, jakými cennostmi jste majiteli. Chápeme, že v tíživé situaci každý z nás potřebuje pomocnou ruku a přistupujeme ke klientům individuálně. Pokud jsou například všechny doklady od vozu v pořádku, sepsání smlouvy a výplata hotovosti zabere pár chvil! Zastavárna by neměla být vaší noční můrou, ale pomocníkem v časech zlých, kdy vaši situaci nevyřeší nic jiného než obnos peněz v hotovosti.  Podívejte se na naše stránky a zeptejte se odborníku na zástavu nemovitostí nebo výkup automobilu. Opatřete si zpět klidné spaní s naší pomocí!

    Přečtěte si také: