Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Změňte svůj domov k nepoznání

    31.3.2013, Markéta Vocetková

    Všednost není oblíbená nikým. To platí i o stěnách. Bílé holé zdi nikoho nenadchnou. Ovšem co teprve dekorace na zdech, které vypovídají o naší osobnosti? To už je jiný šálek kávy.

    Domov je místem, kam se většinou rádi vracíme. Je to místo odpočinku a relaxu, místo, kde se schází celá rodina u tepla hořícího krbu. Abychom se domů nejen rádi vraceli, ale také se nám v něm dobře bydlelo, je třeba si jej vybavit podle našich představ.

    Každá místnost má svůj styl

    Prázdný pokoj, pár kousků nábytku, to asi není představa ideálního bydlení. Když se mladí lidé rozhodnou odstěhovat a vytvořit si vlastní hnízdo, nebudou mít pravděpodobně ihned veškerý luxus, který má většina zavedených domácností. To ovšem neznamená, že se jim v novém nebude líbit. Existuje spousta levného nábytku, který jako startovní krásně postačí. A abychom nemluvili pouze o nábytku, rozeberme si dekorace.

    Každý o nich má jinou představu. Pro jednoho to budou přehozy přes postel či gauč, pletené koberce, pro jiného sbírka angličáků ve skříni. Ať už dáváte přednost čemukoli, nezapomínejte na stěny. Zabírají velkou část našich obydlí a byla by škoda je nechat holé. Nemám teď na mysli police či obrazy, ale například samolepky na stěnu.

    Co člověk, to styl a vkus. Jemné barvy a motivy květů romantických duší, motocrossový jezdec skákající do výšin na zdech příznivců adrenalinu.  Naše bydlení o nás vypovídá. Jaké jsou naše zájmy, jaké se nám líbí věci. A protože většina z nás podléhá trendům a nerada se zabývá vším starým, měníme i dekorace.

    Nálepky na stěnu nejsou na trhu novinkou. Bývaly však těžko dostupné, drahé a v omezených vzorech. To je naštěstí nyní minulostí a vy máte možnost vybírat z ohromného množství barev, vzorů, tvarů a dekorativních prvků tak, že si vytvoříte svůj jedinečný styl pro každou místnost domova.

    Každý měsíc se nabídka obnovuje a rozšiřuje a ať už si na zeď nalepíte cokoli, máte jistotu, že vykouzlí úsměv na tváři nejen vám, ale i všem návštěvám, které doma přivítáte. Vypadají stylově a přesto nenásilně, podtrhnou vaši osobnost. Například březnová kolekce je plná květů, jara a pro mužskou část domácnosti sportovců. Je příslibem nadcházejícího krásného počasí a pohled na tokovou dekoraci potěší asi každého. Čí srdce by nezaplesalo nad krásně rozkvetlými tulipány či jabloněmi?

    Pokud nejste příznivcem barevných stěn, a přesto byste chtěli stěnu zkrášlit, jsou samolepky to pravé ořechové. Jejich aplikace je snadná a rychlá. Stejně tak jejich případné odstranění. Pokud stále váháte, není nic snazšího, než se zeptat odborníků. Vsaďte na specializovanou firmu, kde vám ochotně poradí.

    Nemusíte nutně utrácet za drahé obrazy a malby. Pořiďte si efektní dekoraci na stěnu v podobě samolepek. A nemusíte se zrovna držet při zemi. Mluvíme sice o samolepkách, ovšem jejich rozměry vás mohou překvapit. Nemusí se jednat o žádné drobečky. Některé ze samolepek mají v rozměrech i několik desítek centimetrů.

    Zkrášlete i vy své bydlení a vracejte se do něj ještě častěji s úsměvem na tváři.

    Přečtěte si také: