Navštivte také: Coworking33 - Sdílené kanceláře Břevnov
  • Titulní stránka
  • Krása a móda
  • Sex a vztahy
  • Zdraví a relax
  • Děti a rodina
  • Recepty
  • Horoskopy
  • Soutěže
  • Domov jako ze škatulky

    19.2.2013, Kateřina Ondíková

    Abychom se cítili ve svém bytě či domě příjemně a pohodlně, je nutné mu věnovat víc než jen úklid z nutnosti. V dnešní uspěchané době, kdy není na nic čas, jistě nechceme žít před víkendem představou o dvoudenním precizním úklidu!

    Dny, jež slouží k odpočinku si užijte naplno. Prachovky, mopy a gumové rukavice nechte odpočívat v koutě. Říkáte si, jak hezká představa to je, leč realita je jiná?. Nemusíte se sedřít, aby váš domov byl jako klícka! V dnešní době není žádným přehnaným luxusem mít pomoc do domácnosti v podobě úklidové firmy!

    Každý, kdo okusil přijít do svého načiněného bytu bez vlastního přičinění dobře ví, jak je ten opojný pocit čerstvého úklidu návykový! Vše se leskne čistotou, v zrcadle vidíte jen a jen svůj odraz a žádné další čmouhy. Pokud je vaše bydliště v Ostravě nebo Karviné, máte vyhráno! Nemusíte se hned zavazovat k dlouhodobé spolupráci, stačí si objednat jednorázový úklid a rozhodnout se. Je možné služby využívat nárazově i dlouhodobě. Vždy se firma BK UNO úklidové služby přizpůsobí vašim potřebám.

    Cena není tajemstvím

    Firma se nezabývá pouze úklidem bytů. Dokáže kvalitně zajistit i úklid komerčních prostor, či činžovních domů. Vaše poptávka je výzvou, jež rozvíjí celou firmu a utužuje standardy. Pokud si nechcete pouštět do bytu cizí lidi, případně máte hrůzu z poškození zařízení domácnosti, můžete klidně spát. Pojištění pro případ nehody je samozřejmostí, společně s profesionálním zaškolením zaměstnanců a jejich trestní bezúhonností.

    Ať už budete chtít dopřát svému domovu jarní jednorázový úklid nebo pravidelně se opakující smýčení i těch netmavějších zákoutí vašeho bytu, cenu si můžete spočítat na webových stránkách. Kalkulace ceny pomocí formuláře vás provede od prvního kroku až ke konečné částce úklidu. Pokud stále váháte, zkuste se začíst do případových studií rodin, jež služby využívají.  Víkendy mohou být odteď jen dny volna, odpočinku a lenošení. Úklidové služby si zamilujete. Zaleží pouze na vás!

    Přečtěte si také: